1 Juli….. we zijn halverwege het pad in 2019

Toch voelt afgelopen weekend als oudejaar en vandaag als nieuwjaarsdag. Daarom gebruik in de afbeeldingen die ik op dat moment ook gebruikte. Ik weet nog dat ik niet zo’n uitgesproken nieuwjaars gevoel had. Geen grote wensen of plannen, geen goeie voornemens etc. Gewoon van een maandag over naar de dinsdag. En DAT voelt nu wel anders. Wel stroomde de creativiteit volop en was ik vooral aan het tekenen in Januari. Maar toen ook Januari afliep bleef een onafgemaakte tekening liggen. Vandaag voel ik hoe ik de draad daar op kan gaan pakken!!! Want voor mij is vandaag 1 Juli als een nieuw jaar. Vol van plannen, hoop en wensen. En ik  weet het……. Het is veeeeel te veel om allemaal te kunnen realiseren. Maar dat is niet erg. Ik zet de kluwen aan gedachte, emoties en beelden om in een aantal rode draadjes waaraan ik kleine stapjes kan verbinden. Stapjes die realiseerbaar zijn. En of die verschillende rode draden ooit samengevlochten worden??? Ik heb werkelijk GEEEN idee, maar ergens diep onderhuids in een verscholen hoekje van mijn hart en ziel weet ik dat het mogelijk kan zijn. De wens is er… het hoe is nog niet van belang.

Voor de lezer die zich nu afvraagt waar ik het toch in Gods naam over heb ….. een tipje van de sluier die over de rode draden ligt ????

  • Deze week ontvang ik een boek over Acupunctuur volgens de balans-methode van Dr. Tan. Ik wil niet alleen beter begrijpen waarom deze behandelmethode zo heilzaam is voor mij maar ben ook op zoek naar de verbinding die het heeft met iets wat ik NU nog niet onder woorden kan brengen…… maar deze eerste rode draad heeft te maken met de laatste in deze opsomming.
  • Ik ga mijn tekening afmaken die eind januari is blijven liggen….. want tekenen is een rode draad die in ieder geval verweven mag worden met die andere rode draad van het schrijven.
  • Die andere rode draad van het schrijven….. Ik heb me opgegeven voor een workshop middag met boek bij Michelle van Paris Books “Schrijf je boek in 1 jaar” want ja….. er is een verhaal te vertellen, al hoeft dat niet perse in 1 jaar.
  • En dat te vertellen verhaal is weer een andere rode draad, een die door vele levens heen loopt en die om nader onderzoek vraagt, net als het eerste rode draadje wat ik in deze opsomming noemde.

En zoals je ziet, dan lijkt een eerste cirkeltje al rond en de kluwen al een beetje ontward ????

Dus wens ik mezelf een gelukkig nieuw jaar en jou een hele fijne zomermaand die vandaag met wat aangenamere temperaturen begonnen is!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *