11-11-11

Jaren geleden leerde ik Soul-Body-Fusion en daar heb ik al veel mooie en bijzondere dingen mee kunnen doen en bereiken. Soms lijkt het even uit zicht te geraken, maar het komt toch steeds weer terug op mijn pad zodat ik het waar nodig weer op kan pakken.
Ik zal in het kort proberen te vertellen wat Soul-Body-Fusion inhoud.
Soul Body Fusion is een simpel proces bedoeld om meer van je ziel te integreren in je lichaam. Je nodigt als het ware je ziel uit om weer meer in je lichaam te komen.
Het werkt twee kanten uit: na een Soul Body Fusion ben je meer verbonden met ‘boven’ (je ziel, spirit) én meer verbonden met ‘beneden’ (de aarde, je lichaam).
Soul Body Fusion is een proces dat nooit ophoudt: je kunt altijd weer verder en dieper verbinden.
SoulBody Fusion  kun je toepassen op jezelf maar als practitioner kun je ook anderen helpen dit proces op gang te brengen. Soul Body Fusion kan helpen om:
– je meer Thuis te voelen op aarde en in je lichaam
– meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren en meer aanwezig te zijn in je leven
– meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken
– te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal of zelfs fysiek niveau

Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley, en dus volg ik wat zij na het schrijven van haar boeken en het ontwikkelen van deze methode nu nog meer doet. Zo was er dus gisteren een tweetalig ( Duits-Engels) Webinar met haar die ik mee volgde over de bijzondere 11-11-11 dag. Had je daar ook wel bij willen zijn, kijk de replay dan op:  Replay

Tijdens deze sessie zag ik bijzondere beelden waar ik misschien op andere momenten mooie stukjes over schrijf in woorden die dan heel gemakkelijk mijn pen uit rollen. Deze keer ik wil proberen mijn ervaring uit te drukken in een schilderij.
De basis is het Universum en die heb ik als eerste gelegd in zwart.

En zoals je misschien al verwacht kun je als lezer mijn proces hier een beetje volgen.
Wordt vervolgt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *