2020 wordt het jaar van mijn vrijheid!!

Wie had een jaar geleden kunnen bedenken dat ik zou staan waar ik nu sta?! Geen mens!! Zelfs ik zelf niet!!
Het was een bewogen jaar, een jaar van extremen en uitersten!! Een jaar van vallen en weer opstaan, soms figuurlijk, maar recent dus ook gewoon letterlijk!! Een jaar waarin ik met dingen brak , ook hier weer letterlijk EN figuurlijk. Een jaar van loslaten dus.
En vandaag was een dag van mezelf verwennen!! Met een mooie bos bloemen, nieuwe lange broeken, jaja in WEER een maatje kleiner!! En 2 concertkaartjes van mijn aller aller aller grootste muziek held(en). Die in dit afgelopen jaar mijn reddingsboei waren…… die al maanden dagelijks in mijn oren klinkt ook!! En ik ga hem en zijn 2 brothers weer live beleven, me onderdompelen in hun muziek en energy. The Wanderer. In januari met een hotelletje en in Februari.
2020 wordt het jaar van mijn vrijheid!! Libre! Liberty. Het kiezen voor mezelf en met deze start van het jaar kan dat zekerrrrrr niet meer stuk!!!! Ik kijk er naar uit!!! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *