9102019 een spiegeldag

Ik zie nu achteraf dat het een bijzondere spiegelende datum was gisteren 9102019. Numerologisch heb ik er niet zoveel verstand van. Ik begrijp van mijn vriendin dat het hier vooral gaat om een bijzondere engelengetal, de 22 als totaal en dat de 2 als harmonie staat tussen de 91 en 19

Volgens de energy van de Tzolkin en maya kalender was het een dag uit de golf van blauwe storm… en ja STORM heb ik zekerrrr gehad de afgelopen periode!!!

En wat ik dan lees op de website over deze golf slaat echt alles!!! Wowww hoe bizarrrrr Over vernieuwingskracht, het oude loslaten, het nieuwe een kans geven vanuit de leegte die mag ontstaan door het loslaten. Ik bevindt me in de golf van de blauwe storm met als thema transformatie en als doel transparantie. Op toon elf had ik met behulp van de energieën de mogelijkheid om tot mijn ware wezenskern door te dringen. En ik lees: Ga bewust de confrontatie met jezelf aan en ervaar wat dit met je doet. Zodra je je aan deze processen overgeeft zullen er nieuwe dimensies voor je worden ontsloten. Ervaar dat je er zijn mag. Het leven is van jou. Maak er iets moois van. Wees echt, volg je impulsen en laat alle controle los. Onderzoek met welke geboden en verboden je in het leven staat. Het inzicht dat je hieruit verwerft zal je helpen om losser te worden. Uiteindelijk ben jij degene die het spel bepaalt.
Kiezen voor nieuw leven en het advies om vooral de lat wat lager te leggen…..

En dat is precies wat ik dus deed…. De lat lager leggen…. Met hulp van mijn buddy-hero die me afgelopen week hielp met het grootste issue wat ik maar met me meedroeg in dit leven….. De uitdaging mezelf letterlijk en figuurlijk bloot te durven geven!!!

Wat was het dan precies wat deze dag zo bijzonder voor me maakte???  Dat zal ik je vertellen!!!

Toen het weer een beetje omsloeg en het herfst werd merkte ik wel dat deze andere woonomgeving veel invloed heeft op mijn lijf. Ik miste mijn infraroodcabine en moest weer meer medicatie gaan slikken. Ook baalde ik van het minder fietsen en bewegen daardoor en ook de hometrainer had ik nu niet ter beschikking. Ik ging op zoek naar oplossingen en ontdekte bv dat ik via mijn werkgever een belasting voordeel terug kon krijgen op een abonnement bij sportschool of andere gezondheid gerelateerde activiteiten. Mooi dacht ik!!! En vond zo dus in Horst Anco met mogelijkheden tot fitness, zwemmen, EN sauna en hamam. Helaas werd me al snel duidelijk dat dit toch echt ZONDER badkleding was en voelde ik hoe ik WEER tegen die muur van mezelf aanliep. Het mezelf kwetsbaar opstellen en bloot geven op de diverse manieren. Ik realiseerde me dat zonder het woordje MOETEN in mijn vocabulair er een NOG groter WILLEN voor in de plaats was gekomen. Ik schakelde de hulp in van een goeie vriend en collega, ook met een eigen coachingspraktijk; Coach Huub. Ik vroeg hem mij te helpen deze drempel over te gaan. Er was slechts 1 sessie voor nodig. Een waar het gebruik van humor een belangrijke aandachtspunt was, want ja…. Dat past me wel wat zelfspot hier en daar ???? Maar NOG belangrijker… zijn opdracht aan mijn wijzere (hogere) ZELF eens te vragen wat die nou voor advies voor me had in deze kwestie van niet durven…. En voor ik er over na kon denken rolden de woorden uit mijn eigen mond. “Maar meisje toch….. Er is zoveel wat je doorstaan en gedaan hebt wat vele malen moeilijker was dan dit, ga er nu eens gewoon van genieten!!!” Ik was perplex en kon alleen nog maar lachen!!!! Een duwtje in de rug zoals mijn buddy-hero Huub het dus noemde vandaag #grijnzzz. Na onze sessie maakte ik een strategie om in kabouterstapjes woensdag dus mijn laatste kaartje van thermaalbad Arcen in te gaan zetten voor een allereerste sauna bezoek ZONDER badkledingdag of kansen. Ik zou me letterlijke en figuurlijk kwetsbaar en bloot open gaan stellen. Maar met het voornemen de hamamdoek bv zeker heel dicht bij de hand te houden…… en de vrijheid al binnen een minuut te besluiten dat het genoeg was voor een eerste kabouterstapje. Maar als heel snel werd duidelijk dat de kaboutervoeten in zevenmijlslaarzen stonden. WOW……. Het bleek dat de sauna verbouwd werd en er dus bouwvakkers rondliepen. Pfff het zweet brak me al uit voordat ik zelfs maar in de sauna zat!!! Met mn hamamdoek om vluchtte ik een sauna in. Maarruh die bouwvakkers maakte het dus heel even enorm moeilijk totdat ik hoorde hoe ze in de fout gingen met hun neeee linksom en de ander ja dat doe ik toch, en t kwartje pas na minuten getouwtrek viel dat wat voor de een links was dus voor de ander rechts, Whahahaha tja… krijg je als je als bouwvakker IN een naaktsauna moet werken. En dat was de humor die ik nodig had om door te trekken naar mezelf en werden de 7mijlsstappen gezet ipv de kabouterstapjes. Weg met alle handdoeken dus!  En ik weet nu dat ik ook de volgende keer weer ga EN durf en dat ik mezelf dus die abbo bij Anco geef. Lekker sporten en ontspannen en NOG gezonder en gelukkiger ga worden #grijnzzz zodat ik NOG makkelijker terugveer als t n keer tegen zit he. Want ook dat kan en mag.

Ik ben begonnen aan die derde fase van mijn leven en ik kan niet anders zeggen dan “ ❤ I live the life I Love & Love the life I live ❤”

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Eén gedachte over “9102019 een spiegeldag”

  1. Nee vandaag 05052020 is een spiegeldag, net als op mijn wekker om 5:05u zie ik er ook in.
    Mvg, Birgit Meeuwsen-Spoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *