In beeld willen brengen wat er in mijn hoofd zit

Al maanden ben ik natuurlijk mijn spulletjes aan het verzamelen voor mijn nieuwe huisje straks in het voorjaar.  Superrrrrrr leuk om te kunnen bedenken wat ik allemaal wil en hoe ik bepaalde sfeertjes zou kunnen creëren, naast natuurlijk praktische zaken en handigheidjes. En dat allemaal binnen een beperkt budget. Haha…. laat mij maar creatief puzzelen!!!! Komt GOEDDDDD

Ik maakte veel gebruik van marktplaats, kreeg ook veel gratis van lieve mensen en was een heuse koopjesjager in de aanbiedingen!!! Maar ja…. dat werkt natuurlijk wel alleen als je weet WAT je wil he!!!! En zo groeide in de afgelopen maanden de inrichting van mijn nieuwe huisje langzaam in mijn hoofd dus. En ik vond dat het tijd werd om die beelden in mijn hoofd zichtbaar te gaan maken. Ik wil het ook gewoon NU aan anderen kunnen laten ZIEN. Want ik ben TROTS op wat ik aan het creëren ben!!! Het wordt echt en heus waarrrr zooooo moooiiiiii <3

Maar ja…. hoe breng je in beeld wat er in je hoofd zit he…… En dus ging ik op zoek naar interieur programmaatjes. Oeffffff ….. Ik ben zeker niet onhandig met computer en programmaatjes maar dit was echt een oerwoud om in te verdwalen hoor!!!!!! IK zag door dat bos de bomen ff niet meer 🙁 Tot ik via allerlei verdwaalacties ergens een bospad ontdekte wat me naar de deur van  Roomstyler leidde #grijnzzz Dat voelde als thuiskomen en ik ging aan de slag…. op schaal uiteraard he!!!! 😉

 

Corona gedachtenspinsels 29 April

Jeetje mina, dan is morgen alweer de laatste dag van April!!! De tijd vliegt voorbij in deze intense dagen en tijden.  Ik heb vandaag op mijn werk afspraken gemaakt voor een betere en gezondere werkverdeling voor mij. Want ik trek het domweg niet langer zo. Ik was aardig aan het verzuipen met alle fysieke gevolgen van dien. Na een weekend weg met heeeel veel rust zat ik gisteren na 2 uurtjes werken alweer in tranen…. En ook Fysio McKenzie-Bart gaf aan dat het zo dweilen met de kraan open was…. Dus trok ik aan de bel en maakte ik vandaag nieuwe werkafspraken. En ja, dat kost even wat extra tijd om dingen uit te leggen bij het overdragen aan collega’s. En nee, veel kan ook NIET overgedragen, maar door een actie “krijg weer overzicht door een to-do en prio-lijstje, neem tijd die mailbox door te spitten en stap af van dit moet NU…..” voelde ik de rust IN mij weer terug keren en kon ik zelfs met een glimlach afsluiten vandaag en mijn lieve collega Marian een fijn weekend wensen. Zo fijn je zelfs in deze coronatijden gesteund te voelen he!! Morgen weer een nieuwe (werk)dag!!!

Vanmiddag bracht ik ook een bezoek aan mijn fietsenmakersheld. De trappers rammelde wat en bleek alleen de ketting wat aangespannen te moeten worden. Tja na al die kilometers fietsen afgelopen weekend was dat ff nodig dus. En omdat ik over 2 weken 250 km van het pieterfietspad ga fietsen wilde ik zowiezo dat mn fiets in topvorm zou zijn. Nieuwe achterband want het canvas was zelfs al zichtbaar bij de anti-lekband die er op lag. Haha, tja… het enige nadeel als je zoveel kilometertjes wegtrapt dat dat dus slijt he #grijnzzz

En vanmiddag nam ik ook de tijd om naar mijn huisje in aanbouw te gaan kijken. En in gedachte te zien wat daar straks dus te zien zal zijn <3 En met “W’re all going home” van The Wanderer John fantaseerde ik er heerlijk op los <3 Mijn Home daar wat langzaam vaste vormen krijgt <3

 

 

Dit worden mijn muren , Ik sta in mijn tuintje , stukje achter het huis en een stukje ernaast. Ik zie de tuinstoel met blauwe kussens al klaar staan om heerlijk in schaduw of zon te kunnen zitten. En op de gele zand komt mijn schuurtje !!