Corona gedachtenspinsels 29 April

Jeetje mina, dan is morgen alweer de laatste dag van April!!! De tijd vliegt voorbij in deze intense dagen en tijden.  Ik heb vandaag op mijn werk afspraken gemaakt voor een betere en gezondere werkverdeling voor mij. Want ik trek het domweg niet langer zo. Ik was aardig aan het verzuipen met alle fysieke gevolgen van dien. Na een weekend weg met heeeel veel rust zat ik gisteren na 2 uurtjes werken alweer in tranen…. En ook Fysio McKenzie-Bart gaf aan dat het zo dweilen met de kraan open was…. Dus trok ik aan de bel en maakte ik vandaag nieuwe werkafspraken. En ja, dat kost even wat extra tijd om dingen uit te leggen bij het overdragen aan collega’s. En nee, veel kan ook NIET overgedragen, maar door een actie “krijg weer overzicht door een to-do en prio-lijstje, neem tijd die mailbox door te spitten en stap af van dit moet NU…..” voelde ik de rust IN mij weer terug keren en kon ik zelfs met een glimlach afsluiten vandaag en mijn lieve collega Marian een fijn weekend wensen. Zo fijn je zelfs in deze coronatijden gesteund te voelen he!! Morgen weer een nieuwe (werk)dag!!!

Vanmiddag bracht ik ook een bezoek aan mijn fietsenmakersheld. De trappers rammelde wat en bleek alleen de ketting wat aangespannen te moeten worden. Tja na al die kilometers fietsen afgelopen weekend was dat ff nodig dus. En omdat ik over 2 weken 250 km van het pieterfietspad ga fietsen wilde ik zowiezo dat mn fiets in topvorm zou zijn. Nieuwe achterband want het canvas was zelfs al zichtbaar bij de anti-lekband die er op lag. Haha, tja… het enige nadeel als je zoveel kilometertjes wegtrapt dat dat dus slijt he #grijnzzz

En vanmiddag nam ik ook de tijd om naar mijn huisje in aanbouw te gaan kijken. En in gedachte te zien wat daar straks dus te zien zal zijn <3 En met “W’re all going home” van The Wanderer John fantaseerde ik er heerlijk op los <3 Mijn Home daar wat langzaam vaste vormen krijgt <3

 

 

Dit worden mijn muren , Ik sta in mijn tuintje , stukje achter het huis en een stukje ernaast. Ik zie de tuinstoel met blauwe kussens al klaar staan om heerlijk in schaduw of zon te kunnen zitten. En op de gele zand komt mijn schuurtje !!