Balansdag… Working on my Jinyang in many ways….

Gisteren van 8 tot 8 gewerkt met een uurtje pauze, spoedklus cijfertjes tbv aanbesteding 2022. Leuke klus maar vierkante ogen dus vandaag weer aan rondmaken gewerkt 😉 balans…. muziekje aan en uren geplakt. Wordt al mooi. Bergkristalletjes,Turkoois, Jade, Jaspis,ruwe lapislazuli en de donuts Smaragd en Opaliet.  Ik heb deze edelsteentjes voornamelijk op intuitie uitgekozen en ben nu benieuwd naar hun betekenissen. Dus ik ging op zoek online en vond dit:

Bergkristal.

Reinigt de energie van de ruimte en de aura, geeft energie, helpt bij evenwichtsstoornis, onpasselijkheid, wagen- en reisziekte, bergkristal is de krachtigste genezer en energie versterker, verdrijft heimwee, bergkristal harmoniseert alle chakra’s en br

Turkoois.

Verkleurt bij ziekte en gevaar, versterkt de goede smaak, geeft geluk, maakt tevreden en weert boze blik.

Jade.

Steen van de vijf deugden, wijsheid, gerechtigheid, barmhartigheid, bescheidenheid en moed, beschermt de nieren tegen nierkwalen, bevordert een voorspoedige bevalling, goed voor het hart.

Jaspis.

beschermt tegen maag-, lever- en nierkwalen, brengt harmonie tussen lichaam en geest.

Lapis lazuli.Vriendschapssteen, versterkt de liefde en geeft zelfvertrouwen, tegen depressie, epilepsie en beroerte, goed voor het haar, hoge bloeddruk, eczeem en nervositeit.
Smaragd.
Brengt waterhuishouding in evenwicht, hersteld huidweefsel brengt tevredenheid en vreugde, helpt tegen koortslip.
Opaliet.
Stuurt het slaapcentrum aan en beschermt dan ook tegen slaapstoringen die door psychische ziektes, als schizofrenie, ontstaan, een zeer evenwichtig makende steen.

Na een uurtje sporten onder fysiobegeleiding , lekker koken en eten nog even aan de slag ook met mijn innerlijk kind op de schommel. De engel met vleugels van uiltje straks. Work in progress….


Een geweldig mooie balans dag die ik relaxed af ga sluiten met muziek en een wijntje!!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *