Bio-resonansie

Vandaag was ik voor mijn afsluitende eerste sessies in Eindhoven Bij het biologisch Medisch Centrum. Ik kwam met een vraag om hulp bij meer balans in mijn lijf om klachten te verminderen. En ik moet zeggen…. ik heb VEEEEEL bereikt in een paar weken!
Bij mijn eerste bezoek kwam uit de meting duidelijk een aantal intoleranties mbt voeding naar voren, koffie, melk, soja, varkensvlees, tarwe en suiker. Veel dingen at ik al jaren niet meer, dus voor mij was t slechts puntjes op de I zetten in mijn manier van eten. de grootste veranderingen waren mijn koffie met melk en de puntjes op de I mbt tarwe. En daarnaast ben ik meer gaan bewegen, onbelast zoals ze dat noemen, 20 a 40 km fietsen
3x per week minimaal.
Mijn buik is veeeeeel rustiger, de sjogren klachten van droge mond en ogen duidelijk verbeterd!!! Ik vergeet soms zelfs mijn flesje water mee te nemen!!!
Vandaag dus de meting opnieuw, en ik hoorde zelf het verschil, nauwelijks lage tonen!! Dus dat is GOED, en de arts zei zelfs dat ik best af en toe een kopje koffie kan nemen , hahhaha.
Ik ben BLIJ
Nu kijken of ik dit kan vasthouden zonder behandelingen met alleen mijn puntjes op de I in mijn eetpatroon

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *