Blz 2 in het boek 2021

2-1-2021
Vandaag heb ik een reis gemaakt…. Een heel bijzondere reis… Maar laat ik je eerst vertellen hoe dat zo kwam…..
In de afgelopen weken heb ik namelijk weer 2 mensen op mijn pad getroffen die ik op zielsniveau herkende uit de tijd van MU ( Lemuria) Bij de een was het me al snel duidelijk welke taak hij destijds had. Hij was wat men een “Dromer” noemde. Ik mocht hem en zijn gezin eind 2020 nog voor de feestdagen ontmoeten en ik ben er van overtuigd daarmee nieuwe vrienden voor het leven te hebben gemaakt.
Hoe anders liep het met die andere ziel die mijn pad kruiste…. De zielsherkenning was groot!! Aan beide kanten….En dat gaat zoals ik inmiddels wel weet gepaard met diepgaande gevoelens en emoties. Hoe lastig ook om te blijven uitleggen en vol van geduld en begrip te blijven. Die ander was er ECHT van overtuigd dat ik de liefde was waar hij zijn hele leven al op gewacht had. En dat kan natuurlijk heeel strelend zijn voor mijn eigen Ego en mensenhart maar hoe meer ik probeerde uit te leggen dat ik het anders zag, ervaarde en beleefde… hoe dwingender en respectloze hij werd. En al hebben we dan die gezamenlijkheid in het oude MU toch moest ik rigoureuze beslissingen nemen en het was dus met pijn in mijn hart en ziel dat ik hem blokkeerde en vroeg me met rust te laten.
Zoals ik al eerder vertelde ben ik een boek aan het schrijven over mijn tijd in het oude MU en over de zielen die ik er kende en die ik nu aan het her-ontmoeten ben. Voor de een zal het een mooi sprookje zijn om straks een keer te kunnen lezen. Voor de ander zal het mede herkenning zijn van wat er in het eigen bewuste en onbewuste geheugen op zielsniveau ligt opgeslagen.
Toen ik Johan en zijn gezin ontmoette en zo dus zijn bijzondere aura kon “lezen” hielp me dat de herinneringen aan hem in het oude MU helderder te krijgen. Het lezen van zijn aura is als het lezen van een boek waarin zijn deel van het verhaal geschreven staat, niet in woorden maar in emoties, blikken, vergezichten en Inzichten. En Johan toonde me zijn aura als een boek wat ruim opengeslagen was om in te bladeren.
Dit was bij die andere persoon niet zo…. Er kwam wel informatie bij me binnen, maar beperkt en fragmentarisch…… Pijnlijk bedolven onder de emoties die hij in het NU niet wist te scheiden. Nadat ik op 1 Januari besloot alle banden te verbreken bleef ik met vele vraagtekens achter, want ik wist wel dat ook HIJ destijds een sleutelfiguur was en een belangrijke rol heeft in het verhaal wat ik te vertellen heb. Het boek wat ik aan het schrijven ben…….
Gisteren was ik op bezoek in mijn voormalige huis, bij mijn ex-partner en jongste zoon om samen de eerste dag van dit nieuwe jaar te vieren. Met slecht een paar uurtjes geslapen op een ongemakkelijke bank was het niet moeilijk om vanmiddag bij thuiskomst tot een diepe innerlijke rust te komen via Meditatie. En dat is waar mijn reis van vandaag begon. Geen Covid paspoort benodigd, geen enkele positieve PCR test van belang. Ik reisde vanuit de diepe meditatie via de dimensies terug naar het oude MU om op onderzoek uit te gaan en mijn vragen en missende puzzelstukjes te ontdekken. En wowwwww wat was het weer intens die beleving.
Ik zweefden door de tuinen, bracht een bezoekje aan de tempel van Licht en bezocht de stad in het centrum van de berg, op zoek naar hem…… The Keeper of Balance and Order En terwijl ik zocht begreep ik de link naar het nu en zijn persoon, maar ook de link naar onze huidige maatschappelijke situatie. Het maakte mijn bezwaarde hart en ziel wat lichter…. Opnieuw in de tuinen genoot ik van de nektar van bloemen, snoof ik de geur aan energy op bij rijkelijk geurende bomen en in de tempel van licht dompelde ik me even helemaal onder om te baden in licht en zo geheel opgeladen met ook deze energy weer de terugreis te aanvaarden. Klaar om mijn licht opnieuw in het hier en NU in 3 D te laten schijnen. We hebben nog een lange weg te gaan…….
Rossig en fysiek intens moe vertel ik nog even mijn verhaal van vandaag en ga ik het zekerrrrr niet te laat maken vandaag.
De 2e bladzijde van het boek 2021 is beschreven. Het was een prachtige reis om over te vertellen en schrijven weer. En wat de Zondag gaat brengen??? Dat zien we morgen dan wel weer!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *