Corona gedachtenspinsels 5 mei 2020

Vandaag is de dag dat we de vrijheid vieren, er dankbaar voor zijn en stilstaan bij een gemis aan vrijheid. Een thema wat zeker vandaag HEEL erg actueel is. Iedereen heeft er een mening over en doet er zijn zegje dus ook over. DAT zal ik in deze blog iig NIET doen.
Ik kan je wel vertellen wat ik deze dag van vrijheid aan inhoud gaf…..

Ik ging op zoek naar dingen om die vrijheid in bv de natuur te ontdekken als ik volgende week vakantie heb en in het Noorden van ons prachtige landje vertoef. Want jaja… ik ga met trein en fiets naar Leeuwwarden en dan door naar Lauwersoog!! Genieten van nationalen parken, opspattende golven bij de beloofde wind, beetje eiland hoppen ook , een labyrint bezoeken en vooral heel veeel vogels spotten op de verschillende locaties…. Vogels….. voor mij zeker ook een symbool van vrijheid… je mee laten nemen op luchtstromen en zo meegaan in dat wat IS…. Een manier die ook wel wat weg heeft van surfen, alleen niet op water maar op lucht!!! Ik ga me onderdompelen in die lucht en de manieren van traveling ????

Het natuurpark daar heeft de status van dark-sky-park, wowwwww, dus heb ik de tijden opgezocht waarop het wel al donker is maar de maan nog niet op. Dat wordt GENIETEN!!!! Zweven door het Universum tussen de sterren…. Als DAT geen vrijheid is????

Nog 2 dagen werken, nog 2 afspraken Fysio, inpakken en wegwezen!!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *