Corona gedachtenspinsels donderdag 14 Mei

Ik zit in een zonnig hoekje van mn vakantie tuin. Volledig relaxed door het fietsen, de sauna en het bubbelen op de diverse manieren deze afgelopen week. Geen centje pijn meer aan nek, schouders of handen. Mijn enkel is een ander verhaal, maar ok… heeft ook een andere oorzaak die niet stress gerelateerd is. Zo ook de hormonen, tja… ook dat heeft een andere oorzaak Dus blijf ik vrolijk Keto-eten van de vakantie BBQ zodat de hormonen maximale ondersteuning hebben vanuit die Keto lifestyle. Hieronder nog een fotoverslag van al dat overheerlijke eten dus ???? De Chinese Hot-Pot is een nieuwe toevoeging in de Fun-Cooking die Keto heeeel goed kan en zeker een van mijn favorieten zal blijven. Eigenlijk is het gewoon een soort fondue in een bouillon naar smaak. De kleine grillplaat in het midden is niet standaard, maar had mijn voorkeur zodat ik bv de gamba’s of mijn stukje zalm kan grillen ipv koken. Ik ben speciaal terug gegaan naar die exotische winkel in Maastricht om nog een voorraadje aan bouillon soorten voor de hot-pot mee te nemen voor thuis.

Morgen ga ik beginnen aan mijn fiets-Pieter-Pad die noodzakelijkerwijs uitgebreid is met een dag meer fietsen. NS heeft namelijk per direct de fietsen in de treinen verboden en schopte daardoor heel mijn planning in de war. Nu begrijp ik pas ECHT de reden dat ik hem niet van Pieterburen naar beneden kon fietsen en dat het toch echt andersom moest…….. Want in de laatst aangepaste planning ben ik compleet onafhankelijk van OV en NS of Arriva. En ja…… ik was als een slimme meid op mijn toekomst voorbereid…. Want ik had de verplichte mondkapjes voor OV al gekocht bij Appie Heijn…… Nouuuuu…. Die komen vast nog van pas bij andere plannen die me gaan helpen deze aankomende maanden relaxed door te komen en vast te houden wat ik hier in het zuiden hervond….. de innerlijke stilte, de rust en het gewoon kunnen ZIJN  Na eerst een terugblik op dat wat was… een vooruitkijken naar wat kan zijn en een verblijven in wat NU IS, en daar geniet ik dus intens van 

Ik heb een aantal dingen bedacht hoe ik deze staat van ZIJN kan bewaken. En zo ga ik mijn stinkende best doen om niet alleen voor mezelf mijn leven prettig, aangenaam en gezond te houden, …. Maar ook voor AL diegene die ik in mijn hart gesloten heb. Die ik graag ontmoet, online maar ook in Real Life. Al degene die ik graag weer wil ontmoeten en een enorme knuffel mee wil delen. In gezondheid en in Liefde♥ Tot gauw mooi mens 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *