Corona gedachtespinsels 6 mei 2020

Nederland stapt langzaam uit de “vrijwillige” lockdown en we zijn met z’n allen toekomst gericht, hoopvol en positief!!!! Toch moest ik vandaag ff flink slikken toen ik mijn echo onderzoek van de enkel kreeg bij Fysio om te bekijken wat die binnenkant van mijn enkel na 2 maanden pijn en klachten nu eigenlijk te vertellen heeft….. En tja…… het verhaal wat daar bij hoort wordt ik niet echt BLIJ van eigenlijk….. blijvende schade…
Maar goed….. zonder in allerlei details te verzanden…… het komt dus niet zomaar weer goed!!!
Wandelen zal NOOIT op mijn to-do lijstje gaan komen en ZELFS als ik akkoord zou gaan met de geadviseerde operatie nog maar de vraag wat haalbaar is…..  PFFFF … FF een DIEPE zucht…. Maar ook al heel snel de realisatie….. Ach joh…. Dan blijf ik toch fietsen!!!! En operatie noodzakelijk?? Nouuuuu DAT gaan we nog zien!!! Zoveel aan opties mbt pijnbestrijding he… DBC, oefeningen, Acupuntuur, Homeopatie, etc etc etc
Ik leef al gezond, ben al veel afgevallen, en vul alles aan in supplementen wat maar van belang kan zijn!! Maar bovenal….. ik probeer intens te genieten, gelukkig te zijn en uit het leven te halen wat er in verscholen ligt voor ons als mens <3 Ik trek mijn plan en zal dat blijven doen!!!!

En dus ga ik volgende week niet naar Groningen -Friesland zoals dat in de planning lag…. Want dat werd door heel veel andere omstandigheden geannuleerd… hahha En dus wist ik het plan om te buigen. Hoezo het Pieterpad fietsen van Groningen naar Arnhem??? Ohhhh dat gaat niet door??? Okkkk dan fiets ik hem van Maastricht naar boven toch!!! Dus heb ik omgeboekt naar wellness in de Limburgse heuvels van Schin op Geul en ga ik na een weekje relaxen dat Pieterpad fietsen in kleine etappes ( om de enkel te sparen) van Maastricht naar Valkenburg naar Sittard, naar Roermond, naar Venlo, naar huis!! En jaja, volgens de nieuwe RIVM richtlijnen…. En dus met mondkapje als ik met fiets en trein bv het laatste stukje naar huis zou gaan ???? En al zijn mijn persoonlijke overtuigingen ECHT anders, ik ga me braaf houden aan dat wat men van ons wil…. In het nieuwe NU

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *