Tree of Life

In de afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan een nieuw projectje. Tree of Life voor 2 nieuwe wereldwondertjes die me straks oma gaan noemen. De 1e life tree is bijna klaar. Als een variatie op een geboortetegeltje. Waar we nu nog op wachten is het kindje in de wieg. Grote zus symbolisch als poes, papa en mama als de wijze uilen en de vlinder staat symbool voor de beschermengelen en overleden voorouders.
Nu aan de slag met tree of life nr 2 want die is over 3 weken uitgerekend.

 

11-11-11

Jaren geleden leerde ik Soul-Body-Fusion en daar heb ik al veel mooie en bijzondere dingen mee kunnen doen en bereiken. Soms lijkt het even uit zicht te geraken, maar het komt toch steeds weer terug op mijn pad zodat ik het waar nodig weer op kan pakken.
Ik zal in het kort proberen te vertellen wat Soul-Body-Fusion inhoud.
Soul Body Fusion is een simpel proces bedoeld om meer van je ziel te integreren in je lichaam. Je nodigt als het ware je ziel uit om weer meer in je lichaam te komen.
Het werkt twee kanten uit: na een Soul Body Fusion ben je meer verbonden met ‘boven’ (je ziel, spirit) én meer verbonden met ‘beneden’ (de aarde, je lichaam).
Soul Body Fusion is een proces dat nooit ophoudt: je kunt altijd weer verder en dieper verbinden.
SoulBody Fusion  kun je toepassen op jezelf maar als practitioner kun je ook anderen helpen dit proces op gang te brengen. Soul Body Fusion kan helpen om:
– je meer Thuis te voelen op aarde en in je lichaam
– meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren en meer aanwezig te zijn in je leven
– meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken
– te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal of zelfs fysiek niveau

Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley, en dus volg ik wat zij na het schrijven van haar boeken en het ontwikkelen van deze methode nu nog meer doet. Zo was er dus gisteren een tweetalig ( Duits-Engels) Webinar met haar die ik mee volgde over de bijzondere 11-11-11 dag. Had je daar ook wel bij willen zijn, kijk de replay dan op:  Replay

Tijdens deze sessie zag ik bijzondere beelden waar ik misschien op andere momenten mooie stukjes over schrijf in woorden die dan heel gemakkelijk mijn pen uit rollen. Deze keer ik wil proberen mijn ervaring uit te drukken in een schilderij.
De basis is het Universum en die heb ik als eerste gelegd in zwart.

En zoals je misschien al verwacht kun je als lezer mijn proces hier een beetje volgen.
Wordt vervolgt.

Surfen op golven van verf, een nieuw project komt aanrollen

Het bubbelt en het bruist, het komt in enorme golven. En dat begon zo’n 2 weken geleden. Ik wil kliederen met verf!!!! Surfen op golven van verf. En op de top van de golven zie ik flitsen van beelden…… Ik twijfel……. Ik durf niet zo goed…….. Ik laat het ff bezinken, maar de restjes van de golf blijven bubbelen en bruisen en het kabbelt gewoon gestaag door. Ik begin met het verzamelen van mijn materialen. Ik kijk wat YouTube filmpjes, volg een online workshop….. En na mijn bezoek aan het strand gisteren weet ik het ZEKER, ik ga het gewoon DOEN. Hoe mooi kan het zijn om vandaag met volle maan een 1e poging te doen mee te surfen op weer een nieuwe golf die door me heen spoelt, een golf aan inspiratie. Ik wordt horendol van mezelf!! Kan me niet normaal focussen op mijn werk. En vandaag spreek ik hardop uit waar mijn hart en ziel mee bezig zijn. Het surfen op deze nieuwe golven van creativiteit. Het willen creëren van golven in deze golven, hahaha kun je het nog volgen?? ???? Kijk!!! Dat bedoel ik nou he!! Dezelfde letters in een andere volgorde draaien om dezelfde kern, het volgen van de golven. <3 wauw
En nee, ik duik niet meteen in het diepe maar heb de 1e stap gezet op mijn surfboard

En dus ruikt vandaag het huis dan eindelijk naar verf!! Nou ja…. Om precies te zijn, het ruikt naar Gesso. Want ik wil als beginneling niet de fout maken en denken, ajoh dat is niet nodig!! Dus heb ik braaf mijn oefenpaneeltjes en een schildersdoekje voorgestreken met Gesso. Ik ben begonnen aan weer een nieuw creatief project!! Surfen met verf ????

De nieuwe maan energy van vandaag

Vanmiddag om 14.14 was het weer een nieuwe maan.
Met nog een klein stapje te gaan staan we aan de vooravond van een heel nieuw jaar met als start de lente equinox. Buiten was het koud en de wereld wit van sneeuw. Maagdelijk…. Heel even ….
Na een geweldige afsluiting van de maan-maand gisteren, stap ik vandaag op de nieuwe golf aan energy en surf mee in een super mooi en intense start van de nieuwe maan-maand. De afbeelding hieronder past dan ook heel mooi bij de energy die ik voelde en bij het thema waar ik mee aan de slag wilde vandaag.

 

 

 

Eigenlijk zit alles er in en vertelt het zo veel! Het is de 8 oftewel het oneidigheids symbool zoals dat in de tuin in Dodewaard ligt net naast het Labyrint. Het Labyrint met de vrouwelijke maan energy vortex die zo duidelijk voelbaar was en in en om het huis de mannelijke zonnen energy vortex. Gehuld in de sterren van ons Universum waarin Moeder Aarde voor ons van belang is om goed voor te zorgen met z’n allen samen.

Home alone had ik alle tijd en ruimte nog eens terug te  vliegen in gedachte naar het Labyrint in Dodewaard bij dat bijzondere huis en de bijzondere man die er woont. Met de bedoeling een tekening te gaan maken van wat ik er gezien en ervaren had. Maar zoals vaker lopen dingen soms anders dan je denkt of verwacht.
Ik liep naar de kast om daar mijn tekenblok, potlood en de doos aquarel potloden te pakken. Ik heb de kast niet eens open gehad!! Want mijn blik ging als vanzelf omhoog zodat ik boven op de kast de houten schijf zag liggen die ik eerder al eens had gebruikt voor string Art. Hmmmm dat is alweer een tijd geleden!!

 

 

 

 

De vortex die ik  toen gemaakt heb en hoe sterk deze voelde. Wat n mooi proces was dat!! Je keek letterlijk van de 3e naar de 5 dimensie en weer terug. Een hele reis!!En de volgende dag het 2e deel van de reis. Losmaken…….vrijheid …. Spiral art is bedoeld om op het hout te laten zitten…… DAT deed ik dus NIET.
En zonder het echt bewust eens te overwegen zat ik in no time aan tafel en snuffelde ik in de tas met restjes katoen.

Ik zat dus op mijn vaste plekje aan de keukenbar en besloot eerst in gedachte nog eens terug te reizen naar Dodewaard , het huis en de tuin met de vortexen en opnieuw eens daarin te gaan voelen.
De eerste in paars; heel even in de vortex zelf voelen.

 

 

 

De 2e opnieuw paars; een hart omvanuit liefde te starten.

 

 

 

Toen aan de slag met regenboogkleuren; de zon.

 

 

 

En daarna op zoek naar de maan…..

 

 

 

Ik weet nog niet of deze string Art wel op het hout zal blijven zitten…… ik zal het eens vragen dus of het fotootje er van voldoende is , of dat hij het origineel graag wil hebben, de bijzondere man in het lichte zonnehuis daar op dat heuveltje in Dodewaard waar een schitterend Labyrint de tuin siert rondom een enorme rode Beuk.

3 Manen Project fase 1

Op deze laatste dag van de 1e supermaan periode kijk ik terug. Ik verzamelde heel veel puzzelstukjes van het geheel. Sommige dingen bleken een ander doel dan dat ik gedacht had. Zo bleek een massieve houten staf in delen verdeeld te mogen worden. En in plaats van oneliners op 1 power stick aan de buitenkant kwamen de onliners op de kern van allemaal plakjes voor aan een andere powerstick. Het gaat immers niet om de buitenkant maar om de kern he!!. Zo neem ik een aantal bijzondere krachtdieren mee in mijn verhaal.

Ik worstelde me door deze supermaan maand heen. Ik ben veel ziek geweest en heb enorm veel geslapen, maar het drakenvuur IN mij hield me overeind. Daarom dus ook 1 van de plakjes met de oneliner Dragon in rood. En al heb ik nog geen idee wat het precies betekend, maar Dragon diende zich vast niet voor niets aan. Ook hij zal de rol spelen die bedoeld is gespeeld te worden.

Ik maakte vlindertjes van plahdo klei, een klei voor kinderen die normaal altijd zacht blijft. Maar voeg je het vuur en de hitte toe van pure liefde, dan ontstaat er iets blijvends 😉

In die 1e maand heeft uil om me heen gefladderd, ongeduldig wachtend tot ook zij weer haar plaats in kan nemen in het geheel. Ze heeft er vele maanden op moeten wachten. Maar in de 2e Supermaanmaand zal ze haar plaats in het Universum gaan vinden en haar vleugels om het centrum heen slaan.

Een super moon power stick is aan het ontstaan en wordt langzaam gecreëerd. Nu nog in vele puzzelstukjes, toch voel ik de enorme kracht die zich langzaam aan het opbouwen is. Met mijn 3e oog, mijn geestesoog kan ik haar in volle glorie al aanschouwen.  De energy van 2017 is aan het afronden, tegelijk komt de energy van 2018 al druppelsgewijs binnen. Deze 3 supermoon verbinden deze energie van 2017 en 2018 zodat ze NOG krachtiger zijn dan ieder op zich.

En welke rol de wichelroede vorm nog gaat krijgen??? Ook daar ben ik heeel benieuwd naar! Want al zie ik de buitenkant al in haar verschijningsvorm, de inhoud is in vele delen nog niet duidelijk en zal nog veel gaan onthullen.

Misschien vangt de 2 tand als wichelroede de aardstralen op van moeder Aarde en verbind ze met het Universum wat centraal in de Universum cirkel vorm gegeven wordt door de orgonite ster met  de maansteentjes en in het centrum  de meteoriet. Veilig in de vleugels van Uiltje.

Mijn avontuur en creatie van 3 moons is nog in volle gang J
Morgen de 1e dag van weer een nieuwe supermoon waarin de afronding van 2017 EN de start van 2018 zijn speciale plaatsje heeft.