De paniek rover

Gisteren avond werd ik weer overvallen door een enorme golf aan pijn.
Pfff en dan komt in een evengrote golf dus ook de paniek he!
Hoe goed ik ook weet dat dat niet nodig is. Het overvalt me en beroofd me van het vertrouwen.  Na een nacht slecht slapen en een heleboel ontspanningsoefeningen, gebruik van de CBD olie en toch weer het hervonden vertrouwen begin ik aan deze nieuwe dag!! Ergens diep in mijn buik rommelt nog wel die rover die me zo graag uit balans lijkt te zien.  Voor nu heeft ie me alleen beroofd van het gevoel in mijn linkermiddelvinger. Maar ik steek de andere middelvinger naar hem op hoor 😉 Het wordt prachtig weer dus ik fiets straks lekker naar een terrasje aan het water. Even kijken waar het niet al te druk is. Boek mee en wie doet me wat he!!! Ja…… die rover zal misschien een poging doen, maar ik weet dat ie zit te loeren dus…….

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *