draadjes en garen spinnen

Heel langzaam ben ik aan t herstellen van een vermoedelijke nekhernia. De onderzoeken en dus ook de bevindingen zijn nog niet echt afgerond en bekend. Het is de molen van bureaucratie en wachtlijsten in de reguliere zorgverlening. Gelukkig heb ik mijn weg naar de juiste hulp wel gevonden bij Rob van Acu-Balance. Zijn acupunctuur behandelingen die hij aanvult met van alles uit zijn homeopathische trukendoos heeft me in ieder geval superrrr goed geholpen e.e.a weer op de rit te krijgen. En ja….. ik zit nog deels in de ziektewet, en nee….. ik ben zekerrrr nog niet pijnvrij!!!, maarrrrr ik merk hoe snel mijn lijf al zelf weer kan herstellen na een paar uurtjes werken op kantoor en aan de pc. Ik heb geleerd hoe ik op de hapto manier de pijn kan omarmen en het zo zachter kan maken. En ik heb weer een nieuwe stap gezet in het kiezen voor mezelf. Wat best lastig is soms hoor als er ook allerlei family-perikelen spelen ???? En dan bedoel ik niet alleen het superrr mooie maar ook spannende feit dat ik net weer opnieuw Oma werd en binnen kort NOG een keertje voor nr 2 dit jaar!!! 2 prachtige nieuwe kleinkinderen. I love it <3 Zo’n kleintje op de arm kunnen houden, jaaaaa daar doe ik het OOK voor natuurlijk!!!

Maar ik heb dus weer een afspraak bij Rob van Acu-balance deze vrijdag avond bij zijn praktijk locatie in Arcen. De andere keren combineerde ik een uurtje op kantoor in Horst met het fietsen naar Arcen en het thermaal bad aldaar om de dag dan af te ronden met acupunctuur en een fietstochtje terug naar huis. DAT ga ik deze vrijdag dus anders doen, jaja!!!!

Ivm het pinksterweekend is het niet toegestaan vouchers of bonnen te gebruiken voor entree bij Thermaal bad Arcen. Ok…….. dus maak ik een ander plannetje!!! Ik moest er even op broeden, hahahha, maar heb het weer mooi in het garen kunnen hangen hoor!!! Het eerste draadje loopt via mijn fiets van thuis naar kantoor in Horst.  En daar kan ik me echt even als een spin in t web voelen, mijn ding doen om het vervolgens even na de middag los te mogen laten. Genoeg garen gesponnen voor Proteion!!! Mijn 2e draadje loopt dan van Horst naar Arcen waar ik ergens in de loop van de middag neer ga strijken op een heerlijk terrasje. In gezelschap van mijn nieuwe boek Godin op hoge hakken. Ik heb slechts de tijd gehad voor de eerste deel van dit geweldig mooie boek van Michelle Shanti. Hooggg tijd om dat nu eens in alle rust verder te kunnen lezen. Even geen nieuwe kleinkinderen, geen manlief aan de bank gekluisterd, geen zoonlief weer thuis onder moeders vleugels, maar alleen die Godin dus…. Me-time!!!! Ondertussen mailde ik met Jordy van Hotel Rooland, de buurman van mijn afspraak met Rob bij Acu-balance. De chefkok ging helemaal akkoord als ik al wat eerder wilde eten, en dus heb ik zomaar ff chique een tafeltje gereserveerd om na al mijn leesplezier de innerlijke mens te kunnen verzadigen. Tja, zo vindt het een en ander dus onlosmakelijk verbonden met elkaar zijn draai en wikkelen de draden zich als een mooie vlecht tot 1 mooie beleving weer.

En als t goed is barst t onweer los als ik lekker binnen zit bij Rob, werkend aan de juiste balans. Het regenpak in een tas en de vraag of dit uit de tas moet voor het 3e draadje terug naar huis. We zullen het gaan zien en beleven, maar hoe het ook uit gaat pakken, nat pak of niet…….  Dit 3e draadje zal luid en duidelijk het weekend inluiden!!! Ieder met zijn natje en droogje en alles wat nodig is!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *