E’Anna

E’Anna is mijn zielennaam, en deze blog draagt die naam omdat ik hier vanuit mijn ziel wil laten zien wie ik ben en hoe ik mijn leven beleef.

Het logo wat ik ervoor getekend heb ik dus de schrijfveer die vanuit het spirituele de inkt laat vloeien naar het aardse.

Ik ben een 50+ moeder van 3 bijzondere kinderen die moeder Aarde bewandelen en 3 zielenkinderen die maar heel kort bij me bleven in deze wereld , maar voor eeuwig ook bij me horen in de spirituele wereld.
Naast een parttime baan in de zorg ben ik graag creatief bezig. Ga ik er graag alleen op uit, maar geniet ik ook van bijzondere uitjes en vakanties die ik samen met mijn wederhelft beleef en samen de wereld zo ontdek.
Behalve het ontdekken van de 3D wereld geniet ik ook van de spirituele wereld; The Universe zoals ik het zelf graag noem.
Een aantal jaar geleden schreef ik een boekje ( E-book) over mijn eigen groei en ontwikkeling; Mijn weg naar de Engelen. Nu in 2017 is het tijd om een 2e E-book af te gaan ronden; Godinnen in maanlicht.
Naast mijn eigen ontwikkeling op dat pad help ik ook graag anderen hun spirituele  groei en pad te ontdekken. Ik doe dat zonder betalingen via geld, maar op basis van uitwisseling van Energy. Iets voor elkaar betekenen dus. Ben je benieuwd wat ik daarin te bieden heb, lees dan eens rond op deze blog 🙂 en/of stuur me een berichtje.

In Love &Light

E’Anna