Ready for my weekend!!!!

De donderdag nog een dagje werken….. Met liefde en plezier klaar staan voor al mijn collega’s. Om denken, creatieve oplossingen toepassen… jaja, en soms zelfs even creatief boekhouden, hahah. Verhalen aanhoren…… pfff tja… soms ook van die politieagent functies van controleren en corrigeren ☹  En dan kijk ik nog maar eens naar die mega grote groepsfoto die aan de muur hangt in mijn kantoor, mijn “familie”. Wat hou ik toch veel van mijn werk en van al die mensen….. zeker nu ze soms zoooo enorm onder druk staan….. door alle regeltjes, richtlijnen en maatregelen en meerrrrrrrr….

Maar ik kijk verder dan de dag van morgen……. Ik heb een mega mooi en fijn weekend voor de boeg!!! Tja … tuurlijk kan ik kiezen voor de negatieve insteek….. Mijn plan was nu toch eindelijk eens het leven te gaan vieren en mijn verjaardag te gebruiken om dat als gedenkwaardige dag met geliefden en vrienden te kunnen delen. Want het leven is mooiiiii, het leven is fijnnnn, het leven is de moeite waard!!!! Het leven is een avontuur en ik vraag je ga je met me mee op avontuur????

Oeps…. Toen kwam de avondklok en de beperkingen op bezoek. En al heb je achter JOU voordeur nog steeds het zelfbeschikkingsrecht… dat vakantiehuisje is niet echt MIJN voordeur…. En de agent die je mogelijk aan gaat houden zal het mogelijk niet snappen dat we samen mijn leven wilde vieren….. Dus laat ik dat dan maar even uitstellen naar een BBQ aankomende zomer in mijn nieuwe huisje he!!!

Dus ga ik het weekend gebruiken om te genieten van lekkkerrrr ( keto) eten, hotpot en meerrrrrr en heel veel wellness en goed zorgen voor mijn lijf en ontspanningen enzo….. . jaja ik neem zelfs een boek mee…. En creabea dingen ook…. En als er ECHT wat uit mijn vingers gaat komen zie je dat vanzelf online wel he #grijnzzz

En laat me gerust weten hoe JOU weekend er uit gaat zien!!! Misschien dat we elkaar dan daarin kunnen ontmoeten…. Op welke manier dan ook!!!

De verbinding via inkt, deel 1

Wat een bijzondere dag was het vandaag weer in deze bizarre tijden!!!!! Kleine en grote wondertjes die gebeuren waar we in transformatie naar nieuwe tijden aan vast mogen houden en vertrouwen kunnen blijven houden ook <3

Dus laat ik me je mijn verhaal van vandaag vertellen!!!! Want een engel kwam op mijn pad vandaag!! Eentje??? Owwww nee hoor een handvol zelfs!!!!! Ja…… In delen…..het wordt weer een LANG verhaal ????

Na alweer een gebroken nacht stond ik vanmorgen een beetje bibberig naast mijn bed om aan mijn dag te beginnen. Slapeloze nachten heb ik zo nu en dan door de dingen uit mijn verleden die opspelen temidden van het ook zo onveilige hedendaagse…….. Het is maar goed dat ontbijten niet bij een keto-lifestyle past, want ik zou geen hap door mijn keel hebben kunnen krijgen hoor!!!  Maaarrrrrr ik stapte vol goede moed op mijn fiets een uurtje later richting kantoor. Ff flink doorwerken en dan zou mijn wekelijkse bezoekje van een wel heeeel bijzondere collega weer deel van mijn agenda zijn. Fijn!!! Ik kijk daar echt enorm naar uit iedere week weer!!! Ze komt me dan een paar uurtjes helpen met kantoortaakjes. En het is ON-GE-LOOF-LIJK hoeveel wij op elkaar lijken. Het enige verschil is 1 generatie. Ze had mijn dochter kunnen zijn en ik de oma van haar kindertjes, haha

We praten, en delen meer dan alleen woorden en helpen elkaar oude en nieuwe littekens te healen. En vandaag was ik tot tranen geroerd toen ze zomaar ineens een kadootje voor de dag toverde….  Ze wist dat ik bijna jarig zou zijn en mijn plan dit jaar dat voor het eerst in mijn leven ook echt het leven te willen vieren niet helemaal kon lopen zoals ik me dat gewenst had. Ze had iets speciaal voor me laten maken. Iets waarvan ze dacht dat ik dat NU wel kon gebruiken. Hoe treffend hoe midden in de Roos geschoten ook!!!!! Een prachtige handgemaakte beschermengel in wit en rood met daarbij in zwarte inkt een geschreven boodschap “Vertrouw op mijn kracht. Ik ben jou beschermengel in dag en in nacht” en naast de engel in zwart vloeipapier een kleine houten goudkleurige dragonfly <3

Je moet weten dat ik sinds enkele dagen  me HE_LE_MAAL aan het onderdompelen ben in Feng Shui. Een oude Chinese wijze die te maken heeft met het laten stromen van Chi; de energy door je huis, net zoals dat op weer andere manieren toegepast wordt in de accupunctuur. Chi- de levensenergy.
Ik heb al jaren een fascinatie voor vlinders ( verhaal apart) maar ook enorm voor de Libelle, the dragon-fly en wat ontdekte ik deze week…… volgens de Chinese tekens ben ik een draak. NOU…. Moooiiiii koppel dan toch he!!!!

Ik heb dus bv een kleine tatoo op mijn pols van een veer met 3 kleine vlindertje.  De veer staat symbool voor het schrijven vanuit de spirituele energy en de 3 kleine vlindertjes zijn mijn overleden dochtertje en 2 zoontjes; Daphne, Dylan en Dwayne. Ja… idd….. toen nog in 3 D….. hoeveel symboliek wil je hebben he…… Deze week is het 35 jaar geleden dat mijn oudste zoon dus geboren werd…… en ik hem na zijn zusje een jaar eerder moest laten gaan. Dat zijn momenten waarop ik naar de herdenkings tekening kijken en vervolgens naar mijn schrijversveer met vlindertjes en echt volstroom met een warme gloed aan dankbaarheid.

En wat bleek toen ik mijn collega soulsister naar tattoo’s vroeg…… die had ze ja….. Prachtig zelfs!!!!! Wat denk je??? Juist ja. Vogels met prachtige veren en vlinders!!!!!!. Onthoud dit ff voor deel 2……

Hieronder nog even een extra verhaal van vandaag over toen….
die dag … 21 Januari 2019

We zijn bij de gemeente geweest om de acte op laten maken van onze 3 kleintjes. Ruim 30 jaar geleden werden ze geboren, te vroeg …. En dus moesten we ze al weer heel snel afstaan aan het Universum zodat hun zieltjes een ander pad zouden bewandelen dan dat wij voor ogen hadden gehad. Een lege babykamer met een leeg babybedje…..  Niet 1 keer maar keer op keer….

Ik heb geprobeerd in een tekening wat dingen te “vangen”…. Daarover nu eerst wat meer als uitleg en verduidelijking.

Ons eerste kleintje was een meisje, en al heel vroeg in die zwangerschap wisten we dat haar naam Daphne zou zijn. Daphne stamt af van het Griekse ‘daphnè’, dat ‘laurier’ betekent. In de Griekse mythologie was Daphne een nimf; op de vlucht voor Apollo veranderde zij in een laurierstruik. De symbolische betekenis voor Laurier is glorie en eer. En dat is de manier waarop ik haar gedenk, in Glorie en Eer!! Onze eerst geborene, een dochter!! Naast het verdriet om het verlies was er ook de trots, ze was onze dochter!!! En al werd dat destijds niet erkend…. NU wel dus!! Er is nu officieel een oudste dochter, een grote zus. Daphne.

Ons tweede kleintje was een jongetje. Gezien de ervaringen durfden we niet zo vroeg ons al te wagen aan namen. Dus het kleintje werd geboren, veel te vroeg… zonder naam…. En bij ons weggenomen zoals dat destijds gewoon was en gebeurde…. De leegte en het gemis bleven achter. Vandaag kreeg ook hij zijn naam, Dylan. En dat betekent zee, als een leeuw, trouw.

Broer Kevin werd geboren!!! WOW wat een ongelooflijk geluk!!!

We konden ons geluk niet op en besloten ons gezin uit te willen breiden…. Helaas werd ook dit jongetje veel te vroeg geboren. Ook nu zonder naam. Klein als ie was, was het verdriet er niet minder om.  Vandaag kreeg hij zijn naam. Dwayne omdat het ook zo’n mooie betekenis had kozen we voor deze naam; klein en donker zegt de beschrijving bij deze naam. Voor eeuwig in het licht van ons hart samen met de anderen.

Grote broer Brian kwam het jaar er na om ons gezin eindelijk te verrijken.

De tijd ging verder, ieder ging zijn weg, de boys groeiden op, kregen er nog een nieuw broertje Wesley bij.

En dan ineens , als ik al oma ben, en Geert ook al Opa is dus, gebeurt er iets bijzonders!!! De 2e en 1e kamer nemen een wet aan waarin doodgeboren kindjes alsnog bestaansrecht kunnen krijgen. Ik ga in de archieven op zoek naar bewijsmateriaal over het bestaan van onze kleintjes. En ja hoor!!! Gek genoeg vind ik na ruim 30 jaar de juiste bewijsmaterialen van hun bestaan.

En terwijl we weten dat we opnieuw opa en oma gaan worden van 2 nieuwe wereldburgertjes mogen we nadenken over namen voor onze kleintjes, onze zoontjes, om te kunnen erkennen dat ze er waren, om ze bestaansrecht te kunnen geven.

Ik bel met Geert…. En geef aan dat de letter D zoals ook bij Daphne voor mij belangrijk is. Ik heb inmiddels ontdekt dat de Hebreeuwse letter D een symbolische betekenis heeft. Dus is het voor mij belangrijk naar jongensnamen te zoeken met een beginletter D. 3D…. hoe symbolisch kan het zijn he…. En zo ontstaat de basis voor mijn tekening, het gedenkkaartje voor de 3 kleintjes.

Ik ga aan het tekenen…. En hoor steeds weer de zin “floating through time”

De symboliek:
21 januari 2019, Volle maan; Super, Vol en Blood moon eclips in 1= 3 in 1
Letter D, 3x =3D

Letter D in Hebreeuws; Daleth,

ד=  Daleth; deur, Getalswaarde = 4
In het getal 4 is sprake van een harmonie die in geen ander getal voorkomt: 2+2=4 en 2×2=4. De vier vormt als zodanig de afsluiting van een wordingsproces dat aan de hand van de getallen 1,2,3,4 wordt uitgebeeld, waarbij God één is, die schept in tweevoud en waarbij de man de derde component vormt en de vrouw de vierde. Al het andere vloeit uit deze vier voort en de vier heeft de potentie in zich van tien: 1+2+3+4=10

De vormbetekenis = de deur komt in de vorm tot uitdrukking.
Het is als een deur die afsluit en opnieuw geopend wordt en perspectief biedt op een nieuwe dimensie.

Van een gesloten portaal kom ik uiteindelijk bij een open en transparant open portaal, waarin ook de volle maan een rol mag spelen. Het teken voor de letter D in het Hebreeuws als pilaren voor de deur in onmogelijk 3D. De pilaren en vaandels in drie edelmetaal kleuren; Zilver, Goud en Koper. Drijvend op de golven vanuit het boek der tijden.

En in ons hart al jaren aanwezig verwelkomen wij Daphne, Dylan en Dwayne als onze kinderen, nu ook officieel geregistreerd!

 

Metamorfose momentjes

Ken je ze, die metamorfose momentjes waar je hart een sprongetje van blijdschap bij kan maken??

Ik ken ze wel ja…… als je naar de kapper bent geweest, of als je iets nieuws aan trekt en je tevreden in de spiegel kijkt en naar jezelf knikt ter bevestiging dat het weer een goeie keuze was die nieuwe jurk of broek. Of bv als je eindelijk weer eens een nieuwe bril kunt uitkiezen!!!
Ja ik denk dat dat wel mijn laatste grote metamorfose moment was inderdaad.
Een jaar geleden was dat een van de eerste dingen die ik voor mezelf deed onderweg naar Emmy 2.0. Ik was in een paar jaar tijd gehalveerd in gewicht en mijn oude bril was echt veeel te zwaar en groot in het veel smallere gezicht dat ik tegenwoordig heb. Dus behalve nieuwe kleding kocht ik ook een nieuwe bril. Wowwwww ja, wat was ik happy met die nieuwe buitenkant.

En dat was dus net voordat die nare golf aan ziekte de wereld in kwam en het grote spel steeds duidelijker werd wat er gespeeld kon worden door onze machthebbers. Niet alleen in ons kikkerlandje maar wereldwijd werden we als mensheid ondergedompeld in duisternis en de zwaarte van angst en paniek.

We gaan door donkere en zware tijden…. Niet alleen omdat het buiten guur en koud en winters is, ook in velen van ons woedt een storm waar we soms zelfs even het gevoel bij kunnen hebben dat we hem niet zullen kunnen weerstaan en gaan bezwijken. Met name de afgelopen week voelde zo voor mij. En dat heeft met meer te maken dan alleen mondkapjes, avondklok en bezoekbeperkingen. Ik voelde hoe een trilling IN mij zich steeds hoger en sterker inzette, Tot deze zo hoog was dat mijn lijf op allerlei manier er op begon te reageren.

Doodmoe maar ook tevreden met hoe ik de week weer had weten te handelen trok ik vrijdagmiddag de deur van kantoor achter me dicht. Weekend!!!! Tijd om even rust en balans te gaan zoeken!! Heeeeel belangrijk en heeeel hard nodig in deze donkere dagen.

De zaterdagochtend begon superrrr goed met koffie bij een bijzonder medemens. Ook iemand die donders goed in de gaten heeft waar we midden in zitten en we konden elkaar vertellen hoe we daar ieder op onze eigen manier mee om gaan. Toen ik die middag naar buiten stapte voelde ik me al stukken lichter en was een deel van de donkerte en zwaarte verjaagd. Wat kun je je na een goed gesprek en echte koffie al een ander mens voelen zeg!!! Het gevoel van paniek als aanrollende hoge golven die ik al de hele week weer gevoeld had was iig verdwenen weer even. Met het vallen van de avond voelde ik wel weer wat van het donkere buiten door mijn kiertjes naar binnen sijpelen, maar door de mooie dag die achter me lag kon ik daar op dat moment beter weerstand tegen bieden. Ik visualiseerde dus mijn binnenkant en zag mijn innerlijk licht nog volop aanwezig. Ik zag ook de spleetjes waardoor de donkerte als een soort van zwarte wasem naar binnen werden geblazen. Ik glimlachte naar mijn binnenkant en blies gewoon wat harder in de rondte waardoor de donkere wasem in het niets oploste.  Door de zo sterk oplopende trilling IN mij en de zwaarte van de afgelopen week was ik erg moe. Ik deed dus niet veel meer dan weer een stukje van het USA spektakel proberen te volgen online en een prachtige documentaire op Gaia over symbolen die daar bijzonder op aansloot. Ik besloot veel eerder dan anders mijn bed op te zoeken en ook op die manier de broodnodige rust te vinden.

Het was ergens in de vroege ochtend dat ik wakker schrok. Even geheel gedesoriënteerd en met het gevoel in een draaikolk te zijn beland wankelde ik naar toilet. Door het dakraam zag ik een vreemd lichte weerspiegeling tegen een nog donkere lucht. Ik weet het aan het niet dragen van mijn bril, rolde mijn bed weer in en sliep verder………
Een paar uur later werd ik opnieuw wakker, langzaam kwam de helderheid van weer een nieuwe dag boven drijven. Licht piepte langs mijn gordijnen naar binnen.  Ik voelde heel duidelijk dat er iets compleet anders was dan de dagen hiervoor…. Ik bleef even liggen om eens te voelen wat dat dan betekende, en WAT er dan anders was. Met een bodyscan werd me al snel helder dat het de zware hoge trilling was die veranderd was. Alhoewel nog steeds erg hoog was de zwaarte eruit verdwenen en voelde het zelfs zacht aan. Ik had natuurlijk me nog niet fysiek ingespannen ergens voor… maar ik kon ook vaststellen dat mijn lijf GEHEEL pijnvrij was. Uhmmm op een droge keel na voelde ik me echt heel prettig. Langzaam zwaaide ik mijn benen over de rand van mijn bed om iets aan die droge keel te gaan doen. Liep naar de keuken, vulde een glas met water en draaide me om.  En daar was ie dan!!! DE GROTE METAMORFOSE!!!!! Ik was wakker geworden in een nieuwe wereld!!! Sneeuwwit en badend in prachtig helder licht, een bijzonder mooie licht blauwe lucht met hier en flarden van witte dunnen wolken. Wowwwww wat sloot dat helder en mooi aan bij wat ik innerlijk al gevoeld had bij het wakker worden. De energy heeft ook een metamorfose ondergaan.

Zou het ook het keerpunt kunnen zijn van wat er om eens heen gaande is??
IK heb er alle vertrouwen in dat dat zo IS.
Met liefde en geduld gaan we zien wat zich mag ontvouwen.
En in welk tempo dat zal zijn???
Wie zal het zeggen???
Maarrrrrr het komt GOED!!!

Blz 2 in het boek 2021

2-1-2021
Vandaag heb ik een reis gemaakt…. Een heel bijzondere reis… Maar laat ik je eerst vertellen hoe dat zo kwam…..
In de afgelopen weken heb ik namelijk weer 2 mensen op mijn pad getroffen die ik op zielsniveau herkende uit de tijd van MU ( Lemuria) Bij de een was het me al snel duidelijk welke taak hij destijds had. Hij was wat men een “Dromer” noemde. Ik mocht hem en zijn gezin eind 2020 nog voor de feestdagen ontmoeten en ik ben er van overtuigd daarmee nieuwe vrienden voor het leven te hebben gemaakt.
Hoe anders liep het met die andere ziel die mijn pad kruiste…. De zielsherkenning was groot!! Aan beide kanten….En dat gaat zoals ik inmiddels wel weet gepaard met diepgaande gevoelens en emoties. Hoe lastig ook om te blijven uitleggen en vol van geduld en begrip te blijven. Die ander was er ECHT van overtuigd dat ik de liefde was waar hij zijn hele leven al op gewacht had. En dat kan natuurlijk heeel strelend zijn voor mijn eigen Ego en mensenhart maar hoe meer ik probeerde uit te leggen dat ik het anders zag, ervaarde en beleefde… hoe dwingender en respectloze hij werd. En al hebben we dan die gezamenlijkheid in het oude MU toch moest ik rigoureuze beslissingen nemen en het was dus met pijn in mijn hart en ziel dat ik hem blokkeerde en vroeg me met rust te laten.
Zoals ik al eerder vertelde ben ik een boek aan het schrijven over mijn tijd in het oude MU en over de zielen die ik er kende en die ik nu aan het her-ontmoeten ben. Voor de een zal het een mooi sprookje zijn om straks een keer te kunnen lezen. Voor de ander zal het mede herkenning zijn van wat er in het eigen bewuste en onbewuste geheugen op zielsniveau ligt opgeslagen.
Toen ik Johan en zijn gezin ontmoette en zo dus zijn bijzondere aura kon “lezen” hielp me dat de herinneringen aan hem in het oude MU helderder te krijgen. Het lezen van zijn aura is als het lezen van een boek waarin zijn deel van het verhaal geschreven staat, niet in woorden maar in emoties, blikken, vergezichten en Inzichten. En Johan toonde me zijn aura als een boek wat ruim opengeslagen was om in te bladeren.
Dit was bij die andere persoon niet zo…. Er kwam wel informatie bij me binnen, maar beperkt en fragmentarisch…… Pijnlijk bedolven onder de emoties die hij in het NU niet wist te scheiden. Nadat ik op 1 Januari besloot alle banden te verbreken bleef ik met vele vraagtekens achter, want ik wist wel dat ook HIJ destijds een sleutelfiguur was en een belangrijke rol heeft in het verhaal wat ik te vertellen heb. Het boek wat ik aan het schrijven ben…….
Gisteren was ik op bezoek in mijn voormalige huis, bij mijn ex-partner en jongste zoon om samen de eerste dag van dit nieuwe jaar te vieren. Met slecht een paar uurtjes geslapen op een ongemakkelijke bank was het niet moeilijk om vanmiddag bij thuiskomst tot een diepe innerlijke rust te komen via Meditatie. En dat is waar mijn reis van vandaag begon. Geen Covid paspoort benodigd, geen enkele positieve PCR test van belang. Ik reisde vanuit de diepe meditatie via de dimensies terug naar het oude MU om op onderzoek uit te gaan en mijn vragen en missende puzzelstukjes te ontdekken. En wowwwww wat was het weer intens die beleving.
Ik zweefden door de tuinen, bracht een bezoekje aan de tempel van Licht en bezocht de stad in het centrum van de berg, op zoek naar hem…… The Keeper of Balance and Order En terwijl ik zocht begreep ik de link naar het nu en zijn persoon, maar ook de link naar onze huidige maatschappelijke situatie. Het maakte mijn bezwaarde hart en ziel wat lichter…. Opnieuw in de tuinen genoot ik van de nektar van bloemen, snoof ik de geur aan energy op bij rijkelijk geurende bomen en in de tempel van licht dompelde ik me even helemaal onder om te baden in licht en zo geheel opgeladen met ook deze energy weer de terugreis te aanvaarden. Klaar om mijn licht opnieuw in het hier en NU in 3 D te laten schijnen. We hebben nog een lange weg te gaan…….
Rossig en fysiek intens moe vertel ik nog even mijn verhaal van vandaag en ga ik het zekerrrrr niet te laat maken vandaag.
De 2e bladzijde van het boek 2021 is beschreven. Het was een prachtige reis om over te vertellen en schrijven weer. En wat de Zondag gaat brengen??? Dat zien we morgen dan wel weer!!!