Happy new year!!!

Gelukkig nieuw jaar!!!!!

JAJA…. Want vandaag begint er weer een nieuw jaar. Met weer een nieuwe maan vandaag begint het astrologische nieuwe maan jaar.

 

 

En ja, natuurlijk hoef je niet altijd te wachten op een nieuw jaar om aan iets nieuws te beginnen. Toch deed ik dat toevallig vandaag wel!!! ( toevallig??? Uhhh…) Ik heb me als “Emmy’s Kitchen@home” aangemeld als hobbykok bij thuisafgehaald.nl!! En ben van plan me te gaan toeleggen op vers en gezond, lactose en soja vrij en geen glutenvrij maar wel tarwe vrij, met andere woorden als ik granen gebruik dan alleen de oergranen zoals spelt, amarant, rogge, haver en quinoa etc. Als flexitarier dus soms vega, soms vegetarisch en soms vis of biologische kip. In ieder geval GEEN vlees en plofkippen. Daar ga ik voorlopig in ieder geval mijn zondagen aan besteden. En wie weet kan ik er wat extra vakantiegeld mee verdienen ???? Wat tegelijkertijd dan weer onzin is natuurlijk want het gaat om een kostprijsberekening. Maar haha, de boodschappen gaan van de grote hoop en de betalingen in een apart potje #grijnzzz het gaat dus om het afhalen van maaltijden met slechts 1 uitzondering….. in geval van mijn eigen vrienden natuurlijk!!!!

Tja, wat brengt dat nieuwe jaar nog meer????
Ik ben vandaag gestart met de priesteressenreis van ☽Maantijd☾ de priesteressenpost. De reis begint vandaag vanuit ons eigen soms koude en natte kikkerlandje met de Godin Nehalennia. En omdat het morgen echt een prachtige lentedag wordt heb ik besloten mijn reis morgen te maken met de trein naar het strand om schelpen te gaan rapen. Te genieten van de voorjaarszon en zeelucht en wind die alle opgespaarde muizenissen weg mogen gaan blazen. Ik denk dat het Scheveningen gaat worden, maar helemaal zeker weten doe ik dat nog niet. Zeeland of Bergen aan zee zouden ook nog zomaar ineens mijn reisdoel kunnen worden hoor????

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *