Het Lindersstraatje

Het huisje waar ik nu woon ligt in Sevenum. Het is een klein maar fijn appartementje in een verbouwde schuur die ooit aan het woonhuis lag van de familie Linders. Een familie die al generaties in deze boerderij woont. Zoooo lang in ieder geval dat het pad wat naast het huis loopt door de gemeente ooit gedoopt is tot het Lindersstraatje.

Nadat in een aantal spectaculaire achtervolgingen 3x auto’s het huis met pui en al binnen gereden waren heeft de huidige familie Linders besloten te gaan verbouwen en het voorhuis te verlaten. Ze wonen nu mooi en riant in de verbouwde schuur. Alles echt zelf gedaan met hulp van familie en bekenden. Ieder jaar iets he!!! Zo ook de appartementjes die ze op de zolder van die enorme schuur gerealiseerd hebben en waar ik er dus eentje van heb.  Van alle gemakken voorzien die noodzakelijk zijn ????

Eenmaal verhuisd ben ik nu mijn draai aan het vinden en de omgeving aan het ontdekken.
Afgelopen zondag wandelde ik al langs de Blakterbeek met mijn date en genoot van het uitzicht en de bijzondere bankjes langs het wandelpad. Vandaag bewandelde ik het hele Lindersstraatje in de namiddagzon en genoot van wat daar te zien was!!! Zie fotootjes!!!

Morgen weer een nieuwe dag <3

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *