Hoe dichtbij en ver weg tegelijk iets kan zijn….

Ok…… ik was oa hier gekomen in dit kneuterige hotelletje in een dorpje van niks om de rust te vinden en aan mijn boekt te werken. Schrijven dus!!!

Vanmiddag heerlijk gefietst door het Ijseldal , een natuurgebied. Maar ik zal er geen lange verhalen van maken, de fotootjes spreken voor zich <3

Nou heel even kort dan toch, want ik moet je toch eigenlijk ook wel iets hylarisch vertellen hoor!! Soms ben ik zooooo’nnnn MUTS he!!!

Mijn hele leven ben ik bezig geweest met het plannen en voorbereiden van dingen. Vooraf me overal in te verdiepen , op en uit te zoeken en te regelen zodat er niet al teveel mis kan gaan. En natuurlijk ben ik niet ineens 180 graden om…… dat zou raar zijn immers… Maar dit weekendje weg had ik alleen de sauna geboekt en dit hotelletje dus in de middle of nowhere. Heb even  maps erbij gehad en gezien dat het tussen Deventer en Zwolle lag en dus niet verder gekeken dan mn neus op dat moment lang was. Ik zou wel ergens uitstappen met mn fiets en dan eerst een paar uur gaan genieten van de frisse lucht en de natuur. Dus nadat ik zo’n 25 km gefietst had en op hakken het kleipad gelopen had besloot ik dat het hoteltijd was. Hahahaha, wat een smeerboel zeg!!! Goed dat de grond op vele plaatsten door de vorst hard en bevroren was. Maps erbij gepakt en die vertelde me dat ik slechts de Ijsel over hoefde te steken en dat kon!! Nou……… dat bleek niet helemaal waar……  Zomers misschien ja….. want dan moet het hier echt mega druk en toeristisch zijn met al die fietsknooppunten en wandelpaden door heide, velden en bossen, met overal van die wildpoortjes……. En  dan liggen er op diverse plaatsen wel fiets en voet veertjes. Maar na 2x mn neus te hebben gestoten en aan een verlaten fiets en voetveer oversteekplaats te zijn aangekomen zocht ik in maps de optie om veer uit te zetten. Oeps…… toen was het ineens geen 6 km maar 39!!!! Oeffff Ik had er al ruim 25 op zitten en t was toch ook wel koud enzo….  Maps vertelde me dat ik OF via Zwolle kon gaan, OF via Deventer. Tja…. Welke zou ik kiezen he….39 km via Deventer, of 41 via Zwolle? Geheel tegen de logica in koos ik op gevoel de langste route Dus ik fietste vol goeie moed richting Wijhe 5 km verderop in de hoop dat de locals daar me konden vertellen of dat echt de enige optie was. En ja hoor…. Ook nu wordt er weer prima voor me gezorgd en een fietsroute van nog eens 40 km me bespaard. Er was in Wijhe inderdaad nog een autoveer. De enige zo bleek tussen de 2 grote steden in, dat dan weer wel….. Ik had er dus goed aan gedaan naar mn onderbuik gevoel te luisteren en de lange route voor lief te nemen. Want dat betekende nu dat ik na het pondje nog maar 5 km hoefde te trappen over de dijk om bij mn hotelletje te komen. Vanuit mijn kamer met uitzicht zag ik dat ik precies tegenover de toren van de oude steenfabriek stond die ik vanmiddag bezocht had. Hoe dichtbij en ver weg iets dan tegelijk kan zijn he <3 Zekerrrr als je dus onvoorbereid op pad gaat zoals ik vandaag, hahaha

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *