Ik heb New York City overleefd!!! Nu op weg met de cruise

Ik heb NYC overleefd… haha , tja ze zeggen niet voor niets ,” you love it or you hate it” I’m not going to miss it!!! That’s for sure !!!
Ik heb een intens avontuur beleefd, nieuwe vrienden gemaakt ????lady Liberty & dat nieuwe vriendje dus he, alle indrukken, chaos, prikkels door- en overleefd. Ongelooflijk lekker gegeten!! Werd zelfs even aangezien voor een “gewone Newyorker”….. EN mezelf weer overtroffen wat lopen betreft! En ja natuurlijk dankzij mijn opgelapte schoenen. Maandag 7,5 km, dinsdag 8,5 km, woensdag 9,5u km en donderdag zelfs 10 km. Maar geloof me…. Mijn voeten vertellen me nu wel dat echt ff genoeg is! En toch was het vandaag ook echt wel een work-out hoor! 3 kilometer lopen en ruim 2 uur metro en bus met een koffer van 20 kg. Trap op, trap af, ivm de enorme afwezigheid van moderne liften of roltrappen. Pfffjiewww . Een bijzondere lunch in de wachtruimte van MSC, komkommer met dip en daarna aan boord om hier mijn verhaaltje weer even te kunnen schrijven.
Even m’n draai vinden hier en morgen een zeedag dus. Tijd om iets creatiefs te gaan doen ( jaja vanalles meegenomen) en het stickertje voor op mijn kaart te gaan scoren bij de fitness.
Maar voor nu…….. eerst een drankje in de Irish pub.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *