In mijn element met Vuur

Terug op mijn meest favoriete plekje in Scheveningen van deze nazomer!!! Maar nu dus niet op t strandzand maar binnen bij een vuurtje ♡ Het is HIER dat ik straks de zon onder wil zien gaan!!!

Vandaag was t element vuur blijkbaar belangrijk voor me…. Vertrok ik vanmorgen nog met een stevig vuur IN me, op zoek naar een fris zeebriesje en andere manieren dat vuur te temperen nu ik het zonder de hulp van m’n Acu–held wil doen….. Bleek bij aankomst hier aan zee hoe enorm juist dat vuur me aantrok!!! En het leek zelfs een beetje speciaal voor mij dat er echt overal vuurtjes aangestoken waren #grijnzzz, want alle 3333 11 strandentocht wandelaar en kijkers zaten OF binnen OF liepen op het strand dus. En terwijl mooie warme herinneringen en gedachten langs mijn geestesoog gleden werd ik tot in mijn ziel verwarmd. Vandaag lijkt een soort van tegenhanger van de herbelevingen in de afgelopen zomer. Ik wandelde 10 km mee op het betonnen strandpad hier, van t ene uiterste terug naar het andere uiterste. Op zoek naar, en deze warmte herkennend dacht ik aan mijn sauna issue. …. Mijn wens om over de schaamte heen te kunnen stappen en verlost te worden van de badkleding noodzaak dagen. Ik heb al wat stappen gezet….ik herken mn issue, ERKEN hem ook!! Verzin geen smoesjes en lulkoek redenen meer en ben op n punt dat ik weiger akkoord te gaan met de beperkingen die het met zich meebrengt. En vervolgens heb ik nu om hulp gevraagd en heb a.s. maandag dus de 1e coaching. Weer een held om toe te voegen aan mijn rijtje, moet alleen n leukere afkorting bedenken voor coaching-held ……. My buddy-hero #grijnzzz. Maar dus Ja, idd de koe bij de horens en door pakken, dat is wie ik als mens nu wil zijn nu ik al mijn keuzes geheel alleen kan maken! Ik voel me stoer en sterk en tegelijk klein en kwetsbaar. En dat kan en mag!!! Maar mijn streven is per November een abbo te nemen bij Anco, een sport-fitness-zwem en alllll-in abbo, inclusief dus die sauna waar badkleding zelfs verboden is. Haha In het kader van lief zijn voor mezelf en goed zorgen ook voor dit meisje dus.

Als ik de betekenis van het element vuur opzoek valt het puzzelstukje op zijn plek…. ja!!! Idd die past als gegoten!! Ik lees: Vuur staat voor transformatie. Vuur staat ook voor passie, levenskracht, actie en daadkracht. Vuur heeft een veranderend karakter. Overal waar vuur is – groot of klein – is er een verandering in de manier waarop energie is vastgelegd. Vuur laat zich niet aan banden leggen. Vuur bepaald zelf wat het doet en is lastig te bestrijden of temperen. Ik lees óók: De drijfveer dingen anders te (gaan ) doen.
Ja…. Ik ben blij met mijn VUUR dag vandaag 🙂 En of mijn rode konen nu zijn van de zon, het vuurtje op m’n tafeltjes, het wijntje wat ik dronk, mijn hormonen of aan de mensen aan wie ik vandaag dacht….. het mag en kan ALLEMAAL ♡

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *