Spaghetti

Vandaag was het voor Sara “oma-Emmy dag” en dan is het de gewoonte dat als ik begin met koken ze bij me in de keuken aan de bar laptop mag kijken…… YouTube dus…. en ik kook dus met liefde en plezier naar ieders wens. Voor mijn lief is dat de Nederlandse versie van Italiaanse pasta. Voor zoonlief en Sara de aangepaste versie van gehaktballetjes in een tomatensaus met pasta. En voor mezelf de Keto versie met gamba, spinazie en paddenstoelen met spirelli courgettepasta. En met de diverse kazen erbij is het dan helemaal AF.

Op Pad Met Keto

Misschien had je al gelezen dat ik een nieuw dieet volg… het Ketogeen.
Ik doe dat om meer de juiste balans te krijgen hormonaal in de overgang. Bijkomend voordeel is dus dat hier ook van afvalt. Het is een soort van vervolg na lowcarb en paleo. De rode draad is heel weinig koolhydraten en suikers en meer vetten en eiwitten. En misschien lees je ook vaker over mijn dagen op pad met fiets en trein. …. En vraag je jè af hoe ik dat dan doe met zo’n dieet, haha. En dan telt het niet mee als ik bij mijn vriendin eet die geheel Keto voor me kookt 
Op de foto dus mijn trein lunch/Diner. Komkommer en wortel met een humusdip, tomaatjes en mijn spinazie-ei wrapjes met zalm. Trein picknick dus !!!

Ketofoody

Voor 2 dagen staan koken. 100% keto-proof, lacto-,soja- en gluten-free. Spinaziewrapjes als “brood”vervanger. Lekker om te vullen met gerookte zalm bv. Gewokte oosterse groenten, spinazie en zalm. Hoef ik morgenavond als ik wat later thuis ben van de acupuntuur niet meer te koken ook #grijnzzz

 

Ketogeen dieet

  • Sinds een paar dagen volg ik een nieuw dieet om mijn hormonen in balans te krijgen. Het Ketogene dieet. Koolhydraten in de ban en de juiste vetten en eiwitten extra toegevoegd. En dat naast mijn intoleranties en eetwensen dus. Haha lijkt moeilijk maar valt wel mee 😉
    Vandaag als lunch dus omelet met kalkoenspekreepjes, groene asperges en tomaatjes. Italiaanse kruiden erbij en gebakken in kokosvet. Heerlijk !!!