Mijn labyrinth reis vandaag

 Onderweg naar volle maan is dit het labyrinth wat past in de labyrinth reis en tegelijk ook bij mijn persoonlijke pad. Ik bewandel het pad en ontmoet Moeder aarde, the Goddess. En tegelijk ook Moon Goddes. En terwijl ik wandel besef ik wederom dat het delen zijn van het geheel. Of ik nu linksom ga of rechtsom…. vanuit welk perspectief ik ook kan en mag kijken…… ik zie , ik voel, hoe ik onderdeel kan ZIJN, door te ZIJN.
Vandaag begon ik weer met het oppakken van mijn gewone werk, en ook daar voelde ik, of ik nu links om moet of rechts om…. ik kan gewoon ZIJN, als onderdeel van dat geheel. En terwijl ik het labyrinth bewandel merk ik hoe graag ik gewoon wil verblijven in dat centrum, soms is een stukje er naar toe extra mooi, soms juist een stukje er van af, en ja, de weg naar buiten kan bevrijdend zijn, maar al met al is het toch steeds weer die kern waar ik zo graag in rust verblijf en mijn werk doe. en dat werk, ja dat is vaak gewoon er ZIJN.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *