Mijn Modron bestelling is binnen!!

Al vele jaren is de maan voor mij een soort van rode leidraad in mijn leventje. Mijn steun en toe verlaat en baken in het Universum. Waar ik ook ben, in welke hoedanigheid dan ook, in welke staat of status (en interpreteer dat gerust zo breed als je maar wil)…. Maan is mijn houvast en veilige thuis. Vanuit Maan ontdekte ik niet alleen het Universum buiten mij, maar ook IN mij.

Op dit moment in mijn leventje sta ik wederom op een soort van kruispunt. Mijn lichaam staat even centraal. Om wat lichamelijke ongemakken, en om de hormoonhuishouding die aan het veranderen is. Ik sta op de drempel van een nieuw stukje vrouwelijkheid in mijn mens zijn. Nadat ik ruim 40 jaar met mijn vrouwelijkheid de maan heb gevolgd moet ik nu op zoek naar een andere manier om de verbinding te voelen en ervaren. Dat vind ik heel spannend en zie het tegelijk ook als een mooi avontuur.

Nadat ik een aantal jaren de Modron Maan Agenda gebruikt had in mijn zoektochten naar mijn weg en groei besloot ik nu dat dus ook maar anders aan te gaan pakken en NOG dichter naar mezelf toe te halen. En dus besloot ik het vrouwenorakel te bestellen en daar mee aan de slag te gaan. Superrrr mooi en extra mooi meegenomen was natuurlijk ook het dag/schrijf boek erbij wat perfect aansluit en bruikbaar is voor wat ik met het Orakel voor ogen heb. “Mijn weg naar Geluk”= mijn weg naar opnieuw weer totaal vrouw te mogen zijn in dit deel van mijn leven. En dan bedoel ik niet alleen de Aardse vrouw van als partner, of de vrouw als moeder van en oma van…. Ik weet dat ik ook een andere fase kan ontdekken als de vrouwelijke priesteres, de kruiden/medicijnvrouw of mijn eigen Goddess in mijn eigen Universum.

En vandaag kwam mijn bestelling dus binnen.
En voor dat ik alles eens rustig op mijn gemak ging lezen trok ik 3 kaarten. Als een soort van basis…..
En nadat ik ze las kon ik alleen maar volmondig beamen; JA dit is waar ik sta en naar toe wil!! “Mijn weg naar geluk”

De kaarten:

Kaart 0: IK, dankbaarheid, Mijn weg naar geluk

Kaart 9: Berk, Leven, Weg van draagkracht

Kaart 34: Wijze vrouw, Zij die het leven ervaren heeft

Toelichting:

Ineen korte samenvatting zeggen de kaarten (0)dus dat mijn bijzondere pad in dit leven draait om de Godin en mijzelf. (9) Een pad waarin ik mag vertrouwen op mezelf waarin ik het deel ben van het geheel en wat ik daarin kan en mag betekenen. (34) En waarin ik nu idd zoek naar de wijsheid van de Madre en luister naar haar traagheid en gezag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *