On top of the Rock

Gisteren, nog maar net aangekomen hier, kregen we het bericht dat de scheiding nu officieel was!!! Ingeschreven bij de gemeente etc etc
Ja… Ik ben trots op mezelf en feliciteer mijn IK voor het durven nemen van deze beslissingen. Voor de manier waarop ik het heb kunnen regelen en afhandelen. En dat het samen hier in NYC zijn een soort van kroon is op wat overbleef na 30 jaar. De vriendschap en nu dus ook de echte totale vrijheid mijn keuzes te maken. Dat uit zich ook al door wel samen hier te zijn maar niet alles samen te doen. Ik geniet van het alleen… van het avontuur. Voel me helemaal in mn kracht, zonder twijfels, onzekerheid etc.
Ik geniet van de kleine dingen en de manier waarop ik contact maak met locals en andere toeristen op n manier die bij me past, OPEN. Iets wat ik in t samenzijn voorheen niet deed omdat ik aansloot bij zijn behoefte vooral. En on top of de rock versterkt alleen maar het gevoel dat ik de wereld aankan, het overzicht geniet!!!
Aan het eind van de dag even langs een biologisch winkeltje voor tomaatjes, komkommer, noten en kaaassss om ontbijt-cq-lunch aan te vullen bij wat het Amerikaanse hotel ontbijt te bieden heeft.
Vanavond bij mijn favo-vega buurtjes superrr lekker gegeten weer. Een Vega burger met dezelfde Goddess dressing als gisteren op mijn verzoek . Op n glutenvrij broodje. En dan ook nog alles soja en GMO vrij!!!! Hahaha nieuw soort culinaire hemel #grijnzzz.
Morgen op audiëntie bij lady Liberty en me onderdompelen in wat er was voooorrr New York City… the native Americans!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *