Op stap om stappen te zetten…

Het is druk in de trein! En dat is niet gek, want vandaag kun je gratis reizen met het boekenweek geschenk. Het is duidelijk dat veel vaste reizigers dit niet wisten. En het is ook meer dan duidelijk dat de boekenweek reizigers geen geoefende treinreizigers zijn. Een beetje chaos hier en daar dus en heeeeeel veel om naar rond te kijken, een babbeltje te maken of iemand wegwijs te maken. En dat is mooiiii want zo vliegt de tijd van mijn best wel lange reis naar Hoogeveen.
Ik hoor je haast denken….. Hoogeveen, of all places , wat moet ze daarrrrr nu weer? Nou dat zal ik je vertellen #grijnzzz
Zoals je misschien al gelezen hebt gaan we in September ons avontuur beleven in Amerika. En op ons pad liggen vele mooie en ook redelijk korte hikes variërend van 1 tot 4 a 5 kilometer. Ik wil dolgraag van gebaande paden af en via deze korte hikes ook genieten van wat de natuur te bieden heeft. Op eigen benen staan daar in de Grand Canyon, Zion, Navajo gebieden etc etc. Een van die korte hikes leidt bv naar “Belly of the dragon”. Een grot waarvan de lokatie in geen enkele reisgids staat. Zeg nou zelf!!….. klinkt dat niet als een avontuur wat je wil beleven?
Iedereen die me een beetje kent weet dat dat avontuur een grote uitdaging voor mijn voeten zal worden. En dus vraagt niet alleen de reis op zich voorbereiding en voorpret, maar ook mijn lijf en voeten vragen dat. Morgen krijg ik van mijn podoloog mijn nieuwe zooltjes, en vandaag volg ik haar advies op en koop ik goeie wandelschoenen in een trekking A/B klasse zoals ze dat noemen. Een hele zoektocht om dat te vinden in een damesversie maat 43 en er niet meteen de hoofdprijs voor te moeten betalen. En dus verdiepte ik me in marktplaats en vond er een levendige handel in precies dat wat ik zocht. Want wat in de winkel maar mondjesmaat tegen hoodprijzen te vinden is, is hier volop beschikbaar voor veel vriendelijkere prijsjes dus. Het aanbod varieert van “nieuw- verkeerde maat gekocht” tot “zo goed als nieuw – 1 wandeltocht gedragen”. Deze laatste ga ik dus vanmiddag met mijn #vrijreizen passen in Hoogeveen. En dan heb ik nog bijna een half jaar om mijn stappen te gaan zetten met misschien wel deze stappers!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *