Over grenzen gaan, oeffffff … hoe FIJN kan dat zijn!!!!

Voor het eerst in ruim anderhalf jaar liet ik de regels, richtlijnen en grenzen van mijn nieuwe lifestyle los. Ik overschreed daarmee wel de grenzen maarrrrr oefffffff wat heb ik er van genoten!!!! En alsof dat nog niet genoeg was… had ik daarna nog seks on the beach, whahahahha Overrrrheerlijk hoor!!!!

Laat me je er over vertellen ????

Zoals je misschien elders al gelezen hebt volg ik een ketogeen lifestyle. En dat leverde me al HEEEELLLL veel op!!!! Behalve nauwelijks nog farmaceutische medicatie ben ik inmiddels de helft van wat ik ooit was ( van 150 naar 75 kg) En ja… daar moet je idd wel wat voor doen!!! Maar hahahha, het kost me echt geen enkele moeite!!!!! Heeeeel af en toe mis ik wel dat knapperige verse broodje  op een zondagochtend…. Ja….. En toen ik vanmorgen wakker werd in mijn logeerbed bij een mooie vriend besloot ik dat vandaag de dag zou zijn om even ALLES los te laten!!!! We gingen samen naar de supermarkt en daar kocht ik zuurdesem spelt afbakbroodjes. En wat heerrrrlijk beleg voor erop en erbij.

De oven ging aan … het vuurtje werd langzaam opgestookt…. Ik zag daar dat ene broodje liggen naast al die anderen… klaar om de oven in te gaan. Het water liep me in de mond bij het idee alleen al…..  In my mind, trappelend van ongeduld op dat wat komen zou…. Dat kraakverse broodje om in te bijten en van te genieten.  Oeffff Echt waar wat duren minuten dan lang!!! De broodjes gingen de oven in en langzaam vulde de keuken zich met de heerlijke geur van bijna afgebakken broodjes. De belofte werd er alleen maar groter van en ik voelde hoe mijn buik reageerde. Haha… de kramp van een maag die lijkt op de kramp in een baarmoeder… de kramp van een verlangen, oeffff
De broodjes kwamen op tafel en ik nam mijn broodje voorzichtig tussen mijn vingers. Voorzichtig zette ik het kartelmes in de zijkant om het in twee te snijden. Immers, dat wat zoooo lekkerrrr is wil je op zijn minst 2 maal van genieten … toch??? Bij het openen van mijn broodje door dat mes kwamen nieuwe verse geuren en dampen vrij. Oefffffff Wat lekkerrrrr. Ik snoof eens diep die geur op en herinnerde me andere zondagochtenden met alles wat daar bij hoorde…. Jaja…. En daar lagen dan die 2 warm dampende helften op mijn bordje voor me… Ik smeerde dik de roomkaas die ter plekke al weg smolt door de warme ondergrond, dikke druppels zakte in het broodje weg. En ook de geur van de roomkaas vermengde zich met de geur van versgebakken brood. Zinnenprikkelend…. Ik belegde de warme helften met een dikke plak gekruide kipfilet en vette gerookte zalm. Ik likte even mijn vingers af want er zat behalve wat achtergebleven roomkaas nu ook de smaak van het beleg op. Oeffff zoooo simpel kan het zijn he!!!! En daar lagen dan die 2 halve knapperige vers afgebakken broodjes…. Met mijn favoriete beleg… en echt waar…. De herinnering alleen en de blik op mijn bord maakte dat het water me NOG meer in de mond liep. Ik pakte een half broodje keek er nog eens naar, snoof de geur op en opende mijn mond om mijn tanden in dat broodje te kunnen zetten. Ik voelde hoe het zachte en vette van de zalm en roomkaas zich verenigde met het krokante van de buitenkant van het kraakverse broodje. Genietend liet ik de smaakjes in mijn mond hun weg vinden. Een kreun ontsnapte aan mijn mond , hahhaha , oefffff dit was echt BIJNA lekkerder dan…. Jaaaa…. DAT dus…. Smaakjes die in mijn mond hun weg vonden, langs mijn verhemelte en na wat langzaam kauwen toch doorslikken. Een nieuwe hap en opnieuw die sensatie. Wowwwww HOE lekkerrrrr

Oeffffff ik zal het hier voor nu maar even bij laten he……

Later die middag zochten we een terrasje aan de maas op en genoot ik van seks on the beach, hahah, en ja…. Ook DAT is totaal niet Keto, maar owwwww zo lekkerrrrrr En met een beetje fantasy kan je ook DAAR zo je eigen invulling aan geven he!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *