Over landkaarten en reizen……

De wereld om me heen hamstert naar toiletpapier…. En meerrrrrr
En ik…. Ik hamster naar landkaarten, symbolen, verhalen en verlies me in de herinneringen aan Dolen deel 1 Ooooh Alex .. wat als deel 2 inderdaad dadelijk klaar is…..hoed je dan maar!!!! Ondertussen doe ik mijn best daar een aandeel in te kunnen leveren en je daar in te kunnen ondersteunen, ook heeeeel benieuwd naar wat mogelijk is!!!
Je hebt me een mooie uitdaging gegeven die bij me past!!!
En weet je wat zo mooi is???
Ik mag er voor op reis, op mijn geheel EIGEN manier.
En eigenlijk hoef ik alleen maar het spoor aan gold-dust te volgen…. Dat wat verspreid mag worden he… zoals je wel weet. En dat is precies wat ook de muziek doet die je vandaag met me deelde via spotify…. Ik lach en ik huil met de muziek!! Ik sluit mijn ogen op de muziek, denk aan de stukken die ik las en zie de landkaart voor me naast de verhalen die je vertelde…. En dan neem je een bus naar een volgende plek die je me vandaag nog spelde… zo Mexicaans…..en ingedachte teken in dat deel van de landkaart. In mijn hoofd neemt de landkaart nu serieuze vormen aan…. Maar ze is nog in kleur, een soort van aquarelle en dat moet nog terug naar zwart wit. De busjes, vliegtuigen en meer naar symbooltjes in miniatuur. Het verhaal in de afbeelding moet “kleiner”, oeffff
Tja…. Het is denk ik het proces waar ik in zit en wat tijd en ruimte nodig heeft en dat ook krijgt….
Dolen 1 en 2 on the way…. To travel to
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *