Prikkie?? Nee dank je!!!

Vandaag kreeg ik mijn brief…… met uitnodiging en uitleg om een afspraak te maken voor t prikkie…..

Ik kan dat heel makkelijk afdoen met de reactie, nee dank je… ik heb een auto imuum… dat wordt dus voor mij afgeraden…. Einde verhaal en discussie….. En soms is dat handig… geen energy verspillen aan eindeloze zinloze discussies dus….

Maar wat nog veeel meer mijn gedachten en overtuiging zijn is eigenlijk veel intenser en erger….
Want wat ik om mij heen zie… bezorgd me kippenvel….

Ik ben opgegroeid met het waarnemen van aura’s…. het was mijn levensreddende gave….. maar nu bezorgd die gave me echt de griebels en huil ik soms tranen met tuiten…… Want wat ik zie is hoe de aura’s van mensen die wel dat prikkie haalden echt veranderd dus….. er ontbreekt een laagje licht….. Ik las ergens dat de ziel het lichaam verlaat… IK weet het niet!!! Maar ik weet wel wat IK dus zie en wat ik MIS…. Het licht!!!

Ik heb de brief geopend, ik heb hem gelezen en ik heb hem diep onder in een lade gelegd. Ik ga hem niet terugsturen met allerlei opmerkingen…. Want dan zet ik mezelf op die zwarte lijst…. Ik weet dat Nederland zijn administratie NIET op orde heeft ( kijk bv naar mensen die 3 uitnodigingen kregen bv, en ik weet vanuit mijn werk meerrrr dan dat) Dus negeren, en doodzwijgen is de beste tactiek. Maar het bewijs wel bewaren in die lade onderin…. Ja….

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *