Relax & Enjoy

Vandaag is een dag van Relax & Enjoy. Vanmorgen al vroeg was ik wakker… tja is nu eenmaal mijn ritme he!! En ik dans met de dag en de nacht in mijn eigen tempo, ook als ik vrij ben. Voordeel is dat je bij het krieken van de dag intens kan genieten van alle vogels die ook wakker worden natuurlijk!!

Vandaag begin ik aan een nieuw project, uil in speksteen. De basis is klaar. Een gesloten vleugel en een open vleugel zodat er ruimte is voor een open hart.

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl ik er aan werk ontstaat het zo, al weet ik niet altijd meteen de bedoeling. …. dat komt gaandeweg. Ik denk na over de boodschappen die binnen komen tijdens het werken aan Uiltje in speksteen. Ja…… inderdaad…… een deel van mijn hart ligt soms ergens anders…… Maar de kern waar het om gaat is LIEFDE en houden van!!! Onder een open vleugel. Ik heb nog heel wat uit te vissen om alles te begrijpen.

Even onder de kraan om een glimp van de kleuren te bespeuren. … wat ik al hoopte en dacht…. bruin en grijstinten. Er zal nog heel wat schuurwerk aan te pas komen voor ze in al haar kleurpracht zal glimmen van trots.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *