De Samsung stappenteller en health app

De Samsung stappenteller en health app

Ken je hem????

Nou ikke nu wel, hihi….
Al maanden hoor ik Wilbert als hij ’s avond moe thuis komt en er weer het een en ander mis ging, zijn verhaal afsluiten met “nou ja, mijn stappenteller zei dat ik mijn goal weer gehaald heb vandaag 😉 Een leuke manier om de soms moeilijkere dagen te relativeren.
Ik ben niet zo’n held met lopen, laat mij maar fietsen…… Maar toch werd ik nieuwsgierig naar die stappen teller, want ook op het werk hoorde ik collega’s soms iets zeggen over het behalen van die 6000 stappen en zijn me zelfs alle truckjes al uit de doeken gedaan inmiddels om die 6000 zittend te behalen  😉

Dus zocht ik op google play naar de app waar blijkbaar zoveel mensen al mee bezig waren. Ik koos natuurlijk voor de samsung health app met stappenteller, want als echte samsung familie konden we dan tenminste ook wat vergelijken he!! Tot mijn grote verbazing had ik gisteren rond de middag na een stukje stad Venlo en rondje dorp Venray mijn gaol van 6000 stappen al gehaald!! Wauw het wordt nog eens wat met mij he!!! Toen ontdekte ik dat je in de app ook fiets gaols kon zetten. AHA, mijn ding dus he!!!! Dus ging nam ik een snelle lunch en verdiepte me in de instellingen van dit deel van de app. En ipv mijn huishoudkarwijtjes op te gaan knappen stapte ik daarna op de fiets. Ik was net Venray uit toen een vriendelijke stem me vertelde dat ik er al 1 kilometer op had zitten, hahah, ik had hem ingesteld op 10 kilometer dus dat moest ff snel kunnen toch?? En bij iedere behaalde kilometer werd me verteld wat de gemiddelde snelheid was, de afgelegde afstand, de gereden tijd en de ingeschatte tijd voor het totaal van de 10 kilometer. Als ik stopte werd me vriendelijk verteld dat ik even pauze had en als ik weer opstapte dat de pauze voorbij was.  Je snapt al dat mijn muziekje heeeeeeel vaak onderbroken werd. Blijkbaar dacht mijn app dame dat ik nog meer aanmoediging nodig had, want bij 9 kilometer hoorde ik “YOU CAN DO IT!!!!!” Whahhahaha Hoog tijd om even aan te gaan bij mijn schoondochter die Ocherm ziek op de bank lag L Nadat de gaol behaald was kreeg ik toch iedere kilometer nog updates over mijn behaalde kilometers, snelheid etc etc

Dat ik het appje nog niet helemaal door heb bleek vandaag wel toen ik na ruim 60kilometer trappen op de app keek en 31,5 zag staan L. Ja…… iddd het was wel heerlijk muzikaal de terugweg, zonder storende damesstem , hihi Nou ja!! Ik heb in ieder geval een leuke dag gehad met mijn broer. Zijn volkstuin gezien en hem geholpen te landen in 2017 met zijn smartphone 😉 Gaol behaald zou ik zo zeggen !!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *