Vandaag hing er MAGIE in de lucht!!!

De dag begon al veelbelovend met mijn sinds kort dagelijkse kadootje, het uitzicht vanuit mijn tijdelijke woonstulpje. Magisch!!! Na wat huishoudelijke klusjes en ook nog wat relax en tekentijd stapte ik op mijn fiets om naar mijn afspraak in Horst te gaan. Opvallend hoe mijn oog viel op vreemde details. Een bierflesje rechtopstaand, midden op de stoep ver buiten het centrum…….
Zwerfvuil in de berm naast t fietspad; een Macdonalds beker … de dichtst bijzijnste echt kilometers verderop in de stad…….
De kleurschakeringen van een veldje coniferen met het achterliggende bos…. Hmmm misschien straks ff op de foto zetten ???? Magisch mooiiii
En ja , op die manier heb je zo 9 kilometer weggetrapt he!!

De inhoud van die afspraak houd ik lekker voor mezelf. Magie op hoog niveau 😉

Maar op mijn weg terug viel een kwartje…… niet 1tje maar wel een hele spaarpot!!
In een flits werd iets me helder…… dus ik stopte, stapte af en checkte mijn tas…… JA DUS!!!!!
Tjonge jonge jonge, wat ben ik soms toch blond!!!!!
Ik was vorige week zaterdag bij mijn homeopathische arts na die val van me en kreeg daar een middel mee voor het herstel van die breuk. Ik was er niet met mn gedachte bij toen ik weg ging. Ik heb (zelfs in de rommeltas van mij) voor alles vaste plekjes. Sleutel in dat vak, pen daar, etc etc. Zo stopte ik de afgelopen keren de buisjes met korreltjes dus ook steeds in hetzelfde vakje. Ik heb dus met mn suffe hoofd de korreltjes van vorige week ergens anders in gedaan, want die zaten nog in een ander zijvak dus. Dat betekend dus dat ik afgelopen week korreltjes heb genomen die echt heeeeel ergens anders voor bedoeld waren.. Tja….. en DAT verklaard een hoop van wat me afgelopen week zo enorm bezig heeft gehouden over dingen die met de afronding van mijn huwelijk te maken hebben.!! En ook dat zal dan wel zo moeten he #grijnzzz Want het is tijd om stappen te zetten, loslaten en verder gaan. Genieten van het leven en van wie ik kan , wil en mag zijn.
Ook dat besef in dat moment vond ik dus MAGISCH.

Eenmaal terug nam ik de tijd voor een mooie wandeling door Lottum, en probeerde de Magie van de dag te vangen in wat fotootjes. De Magie IN mij laat zich dan wel niet vangen…… die op de fotootjes in ieder geval nog een klein beetje wel #grijnzzz

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *