Hoofdletter M

Vandaag was de dag met hoofdletter M

Voor straks de M van bijna volle Maan en de energy die nu al zo duidelijk voelbaar is….

De M van Matthew, de kleine man waar ik dit weekend voor mag zorgen natuurlijk in het huis van mijn oudste zoon en zijn vrouw in een dorpje bij Arnhem. Groot genoeg om heerlijk naar het centrum te kunnen wandelen en klein genoeg om geen last te hebben van stadse drukte dus bv. Omdat het langzaam weer wat beter gaat met mijn voeten en reuma had ik zelfs van de week mijn stappenteller weer geactiveerd. En dus heb ik BEWIJS dat ik vandaag 9 kilometer wegstapte!!! Wooooowwww Trots op mezelf!!! En wat genoot die kleine man van onze wandeling!!

En terwijl papa en mama een weekendje weg zijn gaat zijn ontwikkeling natuurrrrrlijk gewoon door he. Als ze zondagavond terug zijn is hun in de achteruit versnelling kruipkind veranderd in een razend snel racemonster met grijpgrage handjes naar alles met kabels. WE hebben de playstation dus maar een etage hoger gezet alvast, haha. Nee hoor papa en mama, heeeeel even snel naar toilet of de keuken zit er NIET meer in voorlopig!! En ik voorspel dat binnen een week misschien de kniestukken op de kruipknieën  gezet kunnen worden hoor!!! Jammer dat het morgen zo regenachtig wordt, dus veel wandelen in de herhaling zit er niet echt in. En al is het een enorme uitdaging dit in energy ook echt te trekken…. Mijn hart stroomt met grote regelmaat over in enorme golven van liefde <3

In de afgelopen dagen/week was ik ook in de ban van een andere hoofdletter M , ook met van die golven, maar een beetje anders….. Liefde van een ander soort en kaliber, maar het is er niets minder om hoor. Ik geniet intens van dat hernieuwde gevoel, de vlinders die mee fladderen in die golven waar ik op mee probeer te surfen. Heel veel kopje onder gaan omdat ik van m’n surfboard flikker doe ik gelukkig niet, want steeds is daar die uitgestoken hand die me terug op m’n board helpt en er lachend taalgrapjes van maakt om het luchtig en easy te houden. Hij met zijn letters en afkortingen speelt deze dagen de hoofdrol in mijn alfabet, zijn letter M.

En tussen alle M bedrijven door speelde ik ook een spel met hem, over nog veeeeeel meer letters M…. Alleen deze kwamen niet naar MIJ toe zoals ZIJN M afgelopen week wel deed. Vandaar dat ik dus heerlijk wandelde en in die 9 kilometers al die Emmetjes verzamelde waar mee meteen opnieuw ALWEER een verbinding gelegd wordt tussen Em en M en al die MMen. Ik neem ze morgenavond natuurrrrrlijk allemaal mee naar hem en de MMen te delen met Em en M

Kun je het inmiddels NIET meer volgen misschien?

#Grijnzzzz…. PRIMA….. DAT was mijn bedoeling dus ook !

De belasting, leuker kunnen we het niet maken he

Ik borrel en ik bruis….. pfffff en krijg t gewoon warm van mezelf!!! Ik wil muziek, dansen, springen, GEK doen!!!! Ik wil knoer hard fietsen, rennen, springen, uitwaaien!!!!! En in mijn hoofd DOE ik dat dus allemaal!! Maar die enkel maakt t me moeilijk het ook echt uit mijn lijf te laten ontsnappen….. Want tja, zittend lukt dat niet echt he :-$ En dan schiet een ondeugende gedachte door mijn hoofd….. OEF….. nou….. over dromen straks dan maar , hahahaha

Ach joh!!! Ik ben gewoon BLIJ!! BLIJ met die jonge man aan de telefoon bij de belasting telefoon!! Ruim 3 uur hing ik aan de Phone. En hij had besloten me te helpen en liep dus door belastingland van afdeling naar afdeling om ter plekke de dingen voor me te regelen die mis waren. En JAJA nu ben ik ook bij de belasting gescheiden met een minimum inkomen en heb ik recht op zorgtoeslag!!! PFFFFFF Stap 1 in de richting van financiele oplossingen dus. Als het had gekund had ik die jongen een dikke vette HUG gegeven hoor!!! maar ja die HUG borrelt en bruist nog IN me want dat kon natuurlijk niet he

De belasting…. leuker kunnen we het toch niet maken he!!??!!

 

Spelen met water

Vandaag ben ik heerrrrrrrlijk buiten in de regen gaan spelen met water #grijnzzz. En pas vanavond besefte ik dat water ook het Chinese element is wat bij winter hoort en dus voor de balans waar ik naar zoek en die ik probeer te behouden ook van groot belang is zonder meteen in 7 sloten tegelijk te lopen dus . En besef ik ook dat ook stappen zetten in slowmotion OK is. Ik heb in ieder geval ongelooflijk veel plezier gehad en werkelijk vanuit mijn diepste IK moeten lachen ook. En ach niemand die me zag hier achter op de camping…. Nou ja…. Bijna niemand  De paarden van de buren waren blijkbaar wel nieuwschierig, haha en de eigenaar en familie hier die weten inmiddels wel wie ik ben

Als je het leuk vindt kun je een compilatievideootje van mijn waterspel bekijken.