De belasting, leuker kunnen we het niet maken he

Ik borrel en ik bruis….. pfffff en krijg t gewoon warm van mezelf!!! Ik wil muziek, dansen, springen, GEK doen!!!! Ik wil knoer hard fietsen, rennen, springen, uitwaaien!!!!! En in mijn hoofd DOE ik dat dus allemaal!! Maar die enkel maakt t me moeilijk het ook echt uit mijn lijf te laten ontsnappen….. Want tja, zittend lukt dat niet echt he :-$ En dan schiet een ondeugende gedachte door mijn hoofd….. OEF….. nou….. over dromen straks dan maar , hahahaha

Ach joh!!! Ik ben gewoon BLIJ!! BLIJ met die jonge man aan de telefoon bij de belasting telefoon!! Ruim 3 uur hing ik aan de Phone. En hij had besloten me te helpen en liep dus door belastingland van afdeling naar afdeling om ter plekke de dingen voor me te regelen die mis waren. En JAJA nu ben ik ook bij de belasting gescheiden met een minimum inkomen en heb ik recht op zorgtoeslag!!! PFFFFFF Stap 1 in de richting van financiele oplossingen dus. Als het had gekund had ik die jongen een dikke vette HUG gegeven hoor!!! maar ja die HUG borrelt en bruist nog IN me want dat kon natuurlijk niet he

De belasting…. leuker kunnen we het toch niet maken he!!??!!

 

Spelen met water

Vandaag ben ik heerrrrrrrlijk buiten in de regen gaan spelen met water #grijnzzz. En pas vanavond besefte ik dat water ook het Chinese element is wat bij winter hoort en dus voor de balans waar ik naar zoek en die ik probeer te behouden ook van groot belang is zonder meteen in 7 sloten tegelijk te lopen dus . En besef ik ook dat ook stappen zetten in slowmotion OK is. Ik heb in ieder geval ongelooflijk veel plezier gehad en werkelijk vanuit mijn diepste IK moeten lachen ook. En ach niemand die me zag hier achter op de camping…. Nou ja…. Bijna niemand  De paarden van de buren waren blijkbaar wel nieuwschierig, haha en de eigenaar en familie hier die weten inmiddels wel wie ik ben

Als je het leuk vindt kun je een compilatievideootje van mijn waterspel bekijken.

Vuurceremonie 2019-2020

2019 was een bijzonder en intens jaar. Met verdomd moeilijke momenten en dagen, maar ook dagen waarop ik intens gelukkig kon zijn. Zoals bv in mijn tijdelijke huisje  in het Lottumse met achter op de nu lege camping ruimte genoeg om in stilte te genieten van wandelingetjes die geweldige  foto’s opleverden. Of waar ik vanuit een fijne hangmat naar de sterren kon kijken of mediteren. En was het niet helemaal droog dan ging ik heerlijk onder het afdak van de vuurplaats zitten. Ik besloot dus dat dit bijzondere jaar dan ook op een bijzondere manier afgesloten mocht worden en het nieuwe jaar verwelkomt op mijn geheel eigen wijze. Ik wilde het Universum laten weten waar ik wel klaar mee was in 2019 en wat ik hoopte en droomde voor 2020. En de vuurplaats leek me een perfecte plek om oude schepen achter me te verbranden en mijn vurige verlangens aan het Universum te zenden.

Ik ben niet iemand die ieder jaar op 1 Januari aan een nieuw kalenderjaar begint met goede voornemens of nieuwe doelen. Tuurlijk heb ook IK wensen en verlangens want die hebben we allemaal….. maar hebben we dat niet iedere dag??? Toch is dit jaar “anders”……. Een heel nieuw levenspad ontrolt zich aan mijn voeten en het enige wat ik hoef te doen is het bewandelen en een beetje opletten of er misschien ook dingen voor me klaarliggen die ik op zou kunnen pakken. Net zoals vorig jaar het boek van Alex Kirchner “Dolen” op mijn pad kwam om te lezen. Zo werd Alex mijn grote inspirator toch ook zelf in de pen te klimmen en het verhaal te gaan vertellen wat verteld mag worden.  En in dat verhaal spelen een aantal zielen een belangrijke rol…… Mijn DOEL in 2020 is dus een boek met dat verhaal wat verteld mag worden!!!

Maar ik ga nog even terug naar 31-12-2019, want ik wil je nog wat meer vertellen over mijn vuurceremonie. Ik nam dus 2 grote wensballonnen ( ja natuurlijk geheel biologisch afbreekbaar!) De rode voor 2019 waarin ik in liefde een heleboel losgelaten heb. Met stift schreef ik er groot 2019 op en een aantal symbolen waarvan ik wist dat het wel klaar was!! De stormen, onweer en bliksem in mij die op een aantal dagen wel erg heftig geweest waren. Het huis wat ik achterliet om los te kunnen laten, alle pleisters op de wonden, alle tranen die vergoten waren. En mijn huwelijk waar ik met pijn in mijn hart afscheid van nam. Ik was hier allemaal wel klaar mee!!!
De witte werd voor 2020, blanco zoals ik het jaar wilde beginnen en gevuld met hoop en wensen. Een nieuw huis, mijn nieuwe weg, en heeeeel veel dingen om van te houden. De juiste balans ( Yin-Yang) en ook voldoende Qi om goed te kunnen zorgen voor mijn innerlijke Godin en Yoni. En dan natuurlijk dat boek  met die bijzondere zielen in mijn verhaal waar dus vlinder en dolfijn oa symbool voor staan.

Ik nam de wensballonnen mee naar de vuurplaats, net als groene E die ik als kerststuk gemaakt had en waar ik alle uitgenodigde bijzondere zielen uit mijn verhaal een symbolische plek gaf als witte vlinders. Vrij om bewust of onbewust aanwezig te kunnen zijn. En behalve een heleboel kaarsje nam ik ook mijn notitieboekje mee waar ik het afgelopen jaar zoveel in van me af heb zitten schrijven. Want ook dat  ga ik ANDERS doen. Het leven is er om geleefd te worden, doorleefd….”LEVEN “is niet voor niets het meervoud van LEF. Dus de mooie en bijzondere dingen die nu vaak eindigden in een klein noteboekje … ook daar ben ik klaar mee

Ik heb niet gewacht tot middernacht, immers op andere plekken van Moeder Aarde was het nieuwe kalenderjaar al begonnen. Nadat ik een mooi vuurtje gebouwd had liet ik eerst de rode wensballon op om uiteindelijk te verbranden ergens hoog en ver weg. Daarna verdween mijn noteboekje in het vuur en werden de bladzijden met woorden langzaam verteerd door de vlammen. In gedachte voerde ik intense gesprekken met de zielen uit mijn verhaal. En omdat ze elkaar nog niet allemaal kennen in deze dimensie en het NU had ik meteen de gelegenheid hen aan elkaar voor te stellen. Die details zal ik je besparen #grijnzzz Tja en wie weet, misschien zullen een aantal van hen elkaar wel echt gaan ontmoeten bij het uitgeven van mijn boek!! Dat zou pas gaaf zijn!
En met het vuurwerk op de achtergrond, mijn eigen vuurwerk in mijn innerlijk vuurtje en in het vuur van de vuurplaats nam ik tijd de witte wensballon met al mijn hoop en wensen het Universum in te sturen. Ik heb hem nagekeken tot ik hem niet meer kon zien, dus ik weet dat ie is aangekomen daarboven.

In dit videootjes wat beelden van het geheel

.

 

 

2019-2020

2019 ik kijk er voor nu even op terug….

2019 was verrekte moeilijk!!! Intens….Hard werken, veel huilen, vol van hoop en goeie moed, mooie plannen en vertrouwen, grote beslissingen en grote veranderingen, een hart vol van emoties die alle kanten op mochten gaan.

2019 was als los zand en moeras waar ik niet altijd wist of ik wel vaste grond onder mijn voeten had en waar ik me aan vast kon klampen.

2019 was het jaar waarin ik vele soulmates mocht ontmoeten, met alle kleurtjes van de regenboog in hun aura’s die voor mij zo herkenbaar waren

2019 was het jaar van creativiteit, muziek en Art

2019 was met name ook een chinees samenkomen van wat ik al wist en wat ik nog wilde leren en vooral meeneem naar 2020

Maar bovenal was 2019 het jaar van de liefde, het loslaten ervan en het omarmen van alle nieuwe soorten van liefde, in de ontmoeting, de kennismaking, de herkenning enzooooveel meer, vanuit mijn hart en ziel

Ik neem waardevol en respectvol afscheid van 2019 en kijk vol van verwondering en hoopvol uit naar een nieuw jaar, 2020 , vol van Magie en belofte!!

Nog een paar dagen om af te tellen, te genieten, terug te kijken EN vooruit te kijken, in alle rust vanaf mijn inimini kneuterige hotelletje op de Veluwe

En dit is wat Full Moon 12-12-12 met MIJ doet….

Wake up in the middle of the night
Cold sweat from the war inside
Can’t wait for the sun to light
Let go, let’s go
I really wanna feel alive
Head strong, but it’s worth the fight
Why wait for the sun to light?
Let go, let’s go.(ride the wave)

I’m feeling something strange, I can’t ignore it
One way to make a change, quit waiting for it.

We ride the wave down that road we pave
Time to face the day, get up and quit waiting for it
We ride the wave down that trail we played
Time to take the day, get up and quit waiting for it.

Quit waiting for it. (x2)

Don’t stop this ringing in my ear
I’m done running from the fear
Can’t wait just to be right here
So let go, let’s go
There’s a whole world that I just don’t know
And I’m still not sure what the future holds
But why wait for it to unfold?
[Lyrics from: https:/lyrics.az/cosmos-creature/-/ride-the-wave.html]

So let go, let’s go.

I’m feeling something strange, I can’t ignore it
One way to make a change, quit waiting for it.

We ride the wave down that road we pave
Time to face the day, get up and quit waiting for it
We ride the wave down that trail we played
Time to take the day, get up and quit waiting for it.

Quit waiting for it.

All it takes is a little faith
Wanna make a change
Get up and quit waiting for it
We have no shame, so make no mistake
Time to twist this faith
Get up and quit waiting for it.

We ride the wave down that road we pave
Time to face the day, get up and quit waiting for it
We ride the wave down that trail we played
Time to take the day, get up and quit waiting for it.

Quit waiting for ittt. (x2)